بزنن یا نزنن وقتی برمیگردی هیچ سربازی تو شهرت نیست
جانه هر کی دوس داری درست حرف بزن ببینم چی شده؟؟
همه ی سربازات الان نیستن و هیچ * نمیتونه غارت بزنه ولی بعد رفتن تو شهر فقط سرباز بساز که فارم نشی
ینی 25 کیلو نیرو رفت هوا ؟؟؟
تقریبا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]شمال و جنوب[/b][/div][div][quote][div][b]half-hand[/b][/div][div]سلام ! چرا 72 ساعت برای حذف شدن طول میکشه ؟ مثلا اگه 24 ساعت بود چی میشد ؟ دلیلش چیه دقیقا ؟ اصلا چرا همون لحظه حذف نمیشه ؟[/div][/quote]
تو مسدود شی شهرت که میمونه. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
بازم غارت میشه شهرت.تازه شایدم تسخیر شه.:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ینی چی؟؟؟/ الان من واسه 1 هفته مسدود شدم ینی نیروهامو زدن؟؟؟[/div][/quote]
بزنن یا نزنن وقتی برمیگردی هیچ سربازی تو شهرت نیست:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
همه ی سربازات الان نیستن و هیچ کس نمیتونه غارت بزنه ولی بعد رفتن تو شهر فقط سرباز بساز که فارم نشی:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
ینی 25 کیلو نیرو رفت هوا ؟؟؟[/div][/quote]
تقریبا:o
بزنن یا نزنن وقتی برمیگردی هیچ سربازی تو شهرت نیست
همه ی سربازات الان نیستن و هیچ * نمیتونه غارت بزنه ولی بعد رفتن تو شهر فقط سرباز بساز که فارم نشی
ینی 25 کیلو نیرو رفت هوا ؟؟؟
تقریبا
من میرم حذف اکانت کنم شاید دیگه بازی نکنم اما قول میدم بهتون سر بزنم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]شمال و جنوب[/b][/div][div][quote][div][b]half-hand[/b][/div][div]سلام ! چرا 72 ساعت برای حذف شدن طول میکشه ؟ مثلا اگه 24 ساعت بود چی میشد ؟ دلیلش چیه دقیقا ؟ اصلا چرا همون لحظه حذف نمیشه ؟[/div][/quote]
تو مسدود شی شهرت که میمونه. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
بازم غارت میشه شهرت.تازه شایدم تسخیر شه.:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ینی چی؟؟؟/ الان من واسه 1 هفته مسدود شدم ینی نیروهامو زدن؟؟؟[/div][/quote]
بزنن یا نزنن وقتی برمیگردی هیچ سربازی تو شهرت نیست:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
همه ی سربازات الان نیستن و هیچ کس نمیتونه غارت بزنه ولی بعد رفتن تو شهر فقط سرباز بساز که فارم نشی:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
ینی 25 کیلو نیرو رفت هوا ؟؟؟[/div][/quote]
تقریبا:o[/div][/quote]
من میرم حذف اکانت کنم شاید دیگه بازی نکنم اما قول میدم بهتون سر بزنم :|:(:arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.