نام :علیرضا
چقدر سریع میتونین یک صفحه رو تایپ کنید : فارسی زمان نگرفتم اما انگلیسیم زمان نگرفتم!!!
فکر میکنین نفر چندم بشین ؟ 5م
سرعت تایپ مورد قبول نیس D :
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]5م میشم[/div][/quote]
فرمو پر نکنید ثبت نام نمیشید ....[/div][/quote]
خب ثبت نام کن[/div][/quote]
فرمو پر نکردی[/div][/quote]
نام :[b]علیرضا[/b]
چقدر سریع میتونین یک صفحه رو تایپ کنید : [b]فارسی زمان نگرفتم اما انگلیسیم زمان نگرفتم!!![/b]
فکر میکنین نفر چندم بشین ؟[b] 5م[/b][/div][/quote]
بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان
خودم امتحان کردم
سالمه
[quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان[/div][/quote]
خودم امتحان کردم
سالمه :icon_4:
[quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان[/div][/quote]
از همین الان سر هممون کلاه رفته ;)
نام :علیرضا
چقدر سریع میتونین یک صفحه رو تایپ کنید : فارسی زمان نگرفتم اما انگلیسیم زمان نگرفتم!!!
فکر میکنین نفر چندم بشین ؟ 5م
4 دقیقه فارسی
7 دیقه فینگلیش
این مطلب در 1394/04/27 11:31:23 نوشته شده است و در 1394/04/27 11:31:43 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]5م میشم[/div][/quote]
فرمو پر نکنید ثبت نام نمیشید ....[/div][/quote]
خب ثبت نام کن[/div][/quote]
فرمو پر نکردی[/div][/quote]
نام :[b]علیرضا[/b]
چقدر سریع میتونین یک صفحه رو تایپ کنید : [b]فارسی زمان نگرفتم اما انگلیسیم زمان نگرفتم!!![/b]
فکر میکنین نفر چندم بشین ؟[b] 5م[/b][/div][/quote]
سرعت تایپ مورد قبول نیس D :[/div][/quote]
4 دقیقه فارسی
7 دیقه فینگلیش
بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان
از همین الان سر هممون کلاه رفته
میخای اسمتو حذف کنم ؟ D :
من که مشکلی ندارم D :
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان[/div][/quote]
از همین الان سر هممون کلاه رفته ;)[/div][/quote]
من که مشکلی ندارم D :
خودم امتحان کردم
سالمه
آقا من بازی نمیکنم
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان[/div][/quote]
خودم امتحان کردم
سالمه :icon_4:[/div][/quote]
آقا من بازی نمیکنم :|
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]بببین شارژرو میخوای به من بده امتحان بکنم ببینم سالمه یا نه آخه همه سر همین شارژه دارن میان[/div][/quote]
از همین الان سر هممون کلاه رفته ;)[/div][/quote]
من که مشکلی ندارم D :[/div][/quote]
هیچ وقت یه ایرانیو تهدید نکن ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.