لایکارو کجا ببرم؟
100.000 تا لایک انجمن عصر پادشاهان رو ببری بدی به یه نونوایی بهت یه بربری میدن؟
جان من یه نسخه از این کتاب رو خصوصی بفرس ... میخوام برم مسافرت تا چند ساعت دیگه حیفه از دستش بدم
pdf بلد نیستم چجوری بسازم تو نسخه ی pdf سانسور نشده هاشم میشه گذاشت
قیمت کتابو چقدر بزارم؟
چند صفحه ای باشه راستی؟
قیمت پایهه بده من چاپشم میکنم 50 .50
والا قیمت شما بده
ببین شما سرور 7 رو خیلی کوتاه بودم و توی یه جو دیگه اصلا به عنوان شاهد و استفاده از نظرات سایرشهود مینویسمش
از قبل سرور هفت رو نبودم فقط و فقط با استنادات موجود و صحبت های افراد امین حاضر در سرور دربارش مینویسم
از 8 تا 32 رو بودم همرو کامل در بطن
جهانیم نبودم دوباره باید قیاس رو مطرح کرد
همه هم چیزایی که از سرورا میدونن رو میگن تا اونجایی که با واقعیت و عقل تطابق داشته باشه سعی میکنیم که تاریخ رو ثبت بکنیم
ای
پس کارت سخته ... منم همون s7 وسطاش اومدم .... بادقت کار کنی قیمت هم میگیره .... فقط اولشو جوری شرو کن که مشتاق زیاد شه .... یکمم درحد دیپلم بنویس
آره اولش اکشن بزارید مخاطب جذب شه
بخش های رمانتیک هم حتما توش باشه خوب مخاطب جذب میکنه
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]آقا اومده لایک بگیره فرار می کنه 8-)[/div][/quote]
لایکارو کجا ببرم؟
100.000 تا لایک انجمن عصر پادشاهان رو ببری بدی به یه نونوایی بهت یه بربری میدن؟[/div][/quote]
جان من یه نسخه از این کتاب رو خصوصی بفرس ... میخوام برم مسافرت تا چند ساعت دیگه حیفه از دستش بدم :lol:[/div][/quote]
قیمت کتابو چقدر بزارم؟
چند صفحه ای باشه راستی؟[/div][/quote]
قیمت پایهه بده من چاپشم میکنم 50 .50[/div][/quote]
والا قیمت شما بده
ببین شما سرور 7 رو خیلی کوتاه بودم و توی یه جو دیگه اصلا به عنوان شاهد و استفاده از نظرات سایرشهود مینویسمش
از قبل سرور هفت رو نبودم فقط و فقط با استنادات موجود و صحبت های افراد امین حاضر در سرور دربارش مینویسم
از 8 تا 32 رو بودم همرو کامل در بطن :D
همه هم چیزایی که از سرورا میدونن رو میگن تا اونجایی که با واقعیت و عقل تطابق داشته باشه سعی میکنیم که تاریخ رو ثبت بکنیم[/div][/quote]
ای
پس کارت سخته ... منم همون s7 وسطاش اومدم .... بادقت کار کنی قیمت هم میگیره .... فقط اولشو جوری شرو کن که مشتاق زیاد شه .... یکمم درحد دیپلم بنویس[/div][/quote]
آره اولش اکشن بزارید مخاطب جذب شه :icon_10:
بخش های رمانتیک هم حتما توش باشه خوب مخاطب جذب میکنه :mrgreen:[/div][/quote]
اینا همش جزوه سانسوراست[/div][/quote]
زبان اصلی نداره بدون سانسور؟ :D[/div][/quote]
چرا داداش زیرنویسه فعلا چیزی نگو ازش بگیرم با قیمت خوب میدم
لایکارو کجا ببرم؟
100.000 تا لایک انجمن عصر پادشاهان رو ببری بدی به یه نونوایی بهت یه بربری میدن؟
جان من یه نسخه از این کتاب رو خصوصی بفرس ... میخوام برم مسافرت تا چند ساعت دیگه حیفه از دستش بدم
قیمت کتابو چقدر بزارم؟
چند صفحه ای باشه راستی؟
قیمت پایهه بده من چاپشم میکنم 50 .50
والا قیمت شما بده
از 8 تا 32 رو بودم همرو کامل در بطن
همه هم چیزایی که از سرورا میدونن رو میگن تا اونجایی که با واقعیت و عقل تطابق داشته باشه سعی میکنیم که تاریخ رو ثبت بکنیم
ای
پس کارت سخته ... منم همون s7 وسطاش اومدم .... بادقت کار کنی قیمت هم میگیره .... فقط اولشو جوری شرو کن که مشتاق زیاد شه .... یکمم درحد دیپلم بنویس
آره اولش اکشن بزارید مخاطب جذب شه
بخش های رمانتیک هم حتما توش باشه خوب مخاطب جذب میکنه
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]آقا اومده لایک بگیره فرار می کنه 8-)[/div][/quote]
لایکارو کجا ببرم؟
100.000 تا لایک انجمن عصر پادشاهان رو ببری بدی به یه نونوایی بهت یه بربری میدن؟[/div][/quote]
جان من یه نسخه از این کتاب رو خصوصی بفرس ... میخوام برم مسافرت تا چند ساعت دیگه حیفه از دستش بدم :lol:[/div][/quote]
قیمت کتابو چقدر بزارم؟
چند صفحه ای باشه راستی؟[/div][/quote]
قیمت پایهه بده من چاپشم میکنم 50 .50[/div][/quote]
والا قیمت شما بده
از 8 تا 32 رو بودم همرو کامل در بطن :D
همه هم چیزایی که از سرورا میدونن رو میگن تا اونجایی که با واقعیت و عقل تطابق داشته باشه سعی میکنیم که تاریخ رو ثبت بکنیم[/div][/quote]
ای
پس کارت سخته ... منم همون s7 وسطاش اومدم .... بادقت کار کنی قیمت هم میگیره .... فقط اولشو جوری شرو کن که مشتاق زیاد شه .... یکمم درحد دیپلم بنویس[/div][/quote]
آره اولش اکشن بزارید مخاطب جذب شه :icon_10:
بخش های رمانتیک هم حتما توش باشه خوب مخاطب جذب میکنه :mrgreen:[/div][/quote]
اینا همش جزوه سانسوراست[/div][/quote]
زبان اصلی نداره بدون سانسور؟ :D[/div][/quote]
چرا داداش زیرنویسه فعلا چیزی نگو ازش بگیرم با قیمت خوب میدم[/div][/quote]
;)
سلام
یه معرفی کن
ببینم از اسم میخوره مهرداد اژدری رفقا باشی
ازون رفیقت منصور چه خبر
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]mr.azhdary[/b][/div][div]chetori bache khoshgel[/div][/quote]
سلام
یه معرفی کن
ببینم از اسم میخوره مهرداد اژدری رفقا باشی :D
ازون رفیقت منصور چه خبر :lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.