m.zavvar
سلام دوستان. توی سرور نه مثل خیلیا از دقایق اول وارد بازی شدم ولی نوبم...حالا افتادم بین چند تا قوی حمایت هم کم مونده...ولی شهر دومو زدم...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟خیلی قدرتمندن...
درود
اینو دیر به ما گفتی
زودتر میگفتی شانست بیشتر بود
اما حالا چند تا راه داری
1-بهشون پیام بدی بگی نزننت که البته اگه قبول نکنن به ضررته چون وقتی بهشون پیام دادی میفهمن ضعیفی
2-جاسوساتو زیاد کنی که نتونن ازت جاسوسی کنن شانست واسه فارم نشدن بیشتر میشه
3-مث چی نیرو بسازی که صرف نکنه فارمت کنن
4-از تو نقشه هم سطح خودتو یا یکم قوی ترو پیدا کنی باهاش برنامه رفاقت بچینی و هوا همو داشته باشید
5-سطح مخفیگاهتو بالا ببری و حجمشو زیاد کنی دیوارتو برسونی سطح 20 قابلیت 30 درصد دفاع در شبم فعال کنی نیزه دارم زیاد بسازی برسونی سطح 20
6-حذف اکانت بزنی
7-بری استراحت
8-به حال روز خودت گریه کنی
حالا یه سوال
سرور که شروع شد ساعت چند ثبت نام کردی؟
این مطلب در 1394/04/26 13:12:16 نوشته شده است و در 1394/04/26 13:14:57 ویرایش شده است .
شـاخ بـودن تـو دنیـای مجـازی مثـه پـولـدار بـودن تـو GTA میـمونـه
[quote][div][b]m.zavvar[/b][/div][div]سلام دوستان. توی سرور نه مثل خیلیا از دقایق اول وارد بازی شدم ولی نوبم...حالا افتادم بین چند تا قوی حمایت هم کم مونده...ولی شهر دومو زدم...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟خیلی قدرتمندن...[/div][/quote]
درود
اینو دیر به ما گفتی
زودتر میگفتی شانست بیشتر بود
اما حالا چند تا راه داری
1-بهشون پیام بدی بگی نزننت که البته اگه قبول نکنن به ضررته چون وقتی بهشون پیام دادی میفهمن ضعیفی
2-جاسوساتو زیاد کنی که نتونن ازت جاسوسی کنن شانست واسه فارم نشدن بیشتر میشه
3-مث چی نیرو بسازی که صرف نکنه فارمت کنن
4-از تو نقشه هم سطح خودتو یا یکم قوی ترو پیدا کنی باهاش برنامه رفاقت بچینی و هوا همو داشته باشید
5-سطح مخفیگاهتو بالا ببری و حجمشو زیاد کنی دیوارتو برسونی سطح 20 قابلیت 30 درصد دفاع در شبم فعال کنی نیزه دارم زیاد بسازی برسونی سطح 20
6-حذف اکانت بزنی
7-بری استراحت
8-به حال روز خودت گریه کنی
حالا یه سوال
سرور که شروع شد ساعت چند ثبت نام کردی؟