زحمت کشیدی
شما بگو سقف غارتی که توی بازی سالم میشه زد چقدره؟حتی اگه کلی پول خرج کنی؟نه برای مولتی فقط واسه سکه
این آمارتون ارزشی واسه ما نداره اگه قرار بود سالم بزنید هفته اول از ٥٠تا رد نمیشدید نه فقط شما هرکسی رد نمیشد هرچی از اونم بیشتر بود دلیل بر بهتر بازی کردن طرفه متروکه رو هم زور بزنی نمیتونی بدون کمک از یه اکانت دیگه بزنی لازم نیست اعترافی کنی چون واقعا مهم نیستید همین که خودتون باور داشته باشید سالم بازی نکردید خوبه
شما باید میلاد کرده باشید درست؟بازی برادرتون رو قبول دارم از سرور ٢٤ میشناسمش
fяїέηđs
زحمت کشیدی:|
شما بگو سقف غارتی که توی بازی سالم میشه زد چقدره؟حتی اگه کلی پول خرج کنی؟نه برای مولتی فقط واسه سکه
این آمارتون ارزشی واسه ما نداره اگه قرار بود سالم بزنید هفته اول از ٥٠تا رد نمیشدید نه فقط شما هرکسی رد نمیشد هرچی از اونم بیشتر بود دلیل بر بهتر بازی کردن طرفه متروکه رو هم زور بزنی نمیتونی بدون کمک از یه اکانت دیگه بزنی لازم نیست اعترافی کنی چون واقعا مهم نیستید همین که خودتون باور داشته باشید سالم بازی نکردید خوبه
زحمت کشیدی
میدونم واست سخته ولی نمی تونی کاری بکنی چون بازی ما کاملان سالمه هر موقع اومدی دیدی ما چطور بازی کردیم میتونی قضاوت کنی حالا هم از شدت ناراحتی پشت بقیه حرف در نیار
کسی ک بتونه کتیبه سرور قهرمانان رو تو 46 دقیقه بزنه 200 میل غارت واسش اب خوردنه در ضمن میلاد هنوز نیومده من محمدم
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]زحمت کشیدی:|
شما باید میلاد کرده باشید درست؟بازی برادرتون رو قبول دارم از سرور ٢٤ میشناسمش [/div][/quote]
میدونم واست سخته ولی نمی تونی کاری بکنی چون بازی ما کاملان سالمه هر موقع اومدی دیدی ما چطور بازی کردیم میتونی قضاوت کنی حالا هم از شدت ناراحتی پشت بقیه حرف در نیار
کسی ک بتونه کتیبه سرور قهرمانان رو تو 46 دقیقه بزنه 200 میل غارت واسش اب خوردنه در ضمن میلاد هنوز نیومده من محمدم ;)
زحمت کشیدی
کسی ک بتونه کتیبه سرور قهرمانان رو تو 46 دقیقه بزنه 200 میل غارت واسش اب خوردنه در ضمن میلاد هنوز نیومده من محمدم
توهین به شعور ملت هم واقعا کار زشتیه...
ادعات نشه که سالم بازی میکنی.... چون واقعا خالی بندیه... ینی به سفید بودن ماست میشه شک کرد به ناپاک بازی کردن شما نمیشه...!!!
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]زحمت کشیدی:|
شما باید میلاد کرده باشید درست؟بازی برادرتون رو قبول دارم از سرور ٢٤ میشناسمش [/div][/quote]
کسی ک بتونه کتیبه سرور قهرمانان رو تو 46 دقیقه بزنه 200 میل غارت واسش اب خوردنه در ضمن میلاد هنوز نیومده من محمدم ;)[/div][/quote]
توهین به شعور ملت هم واقعا کار زشتیه...
ادعات نشه که سالم بازی میکنی.... چون واقعا خالی بندیه... ینی به سفید بودن ماست میشه شک کرد به ناپاک بازی کردن شما نمیشه...!!! :icon_10:
اینجام...هنوز کلید نیومده که
میدونید کی اولین کلید میاد؟فکر کنم همین هفته باشه
این مطلب در 1394/04/28 14:35:54 نوشته شده است و در 1394/04/28 14:50:46 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div]اقا رضا کجایی ؟؟؟ دیدی کلید اول اینجاس :icon_5:[/div][/quote]
اینجام...هنوز کلید نیومده که :mrgreen:
میدونید کی اولین کلید میاد؟فکر کنم همین هفته باشه
زحمت کشیدی
ناراحتی واسه چیه
بابا امثال شماها که دیگه شورشو درآوردن بعد ادعای سالم بازی کردن میکنن؟
رکورد غارت دست رهام بود ببینیم خودش بیاد بگه توی یه هفته سالم بازی توی سوپر اکسپرس حداکثر چقدر میشه غارت زد طوری که اگه از اون مقدار بالاتر بود تشخیص داده میشه که بازی سالم نداشتی
الانم با این ادعات ده نفر رو بیار که قسم بخورن بازیتون سالم بوده؟نه خداییش ٩٩درصد بازیکنان خوب این بازی رو سوال کنی میگن بیش از مولتی هم زدی رفتی کلی پول ریختی هفته اول متروکه و فلان زدی که چی بشه واقعا فکر کردی واسمون مهمه یا واست دست میزنیم و میگیم باریکلا؟
خوبه میلاد کرده هم نبود چون بازیشون رو با برادرشون دیدم غارتشونم راسته
به همین خیال باشید که توی این بازی یه چندتا آدم مشتی هم گیر میاد که ادعایی هم ندارن اما سالم بازی میکنن منتظر هموناش باشید بازی الانا به سمتی کشیده شده که آمار حداقل دو هفته ی اول بازی راست نیست شما بعد این مدت میتونی ببینی کی غارتگره کی نیست پس واسه دیدن یه لیست غیر واقعی اصلا شگغت زده نمیشیم
ای بابا افتخار بهترین بازیکنا بهترین غارتگرا برید به بازیتون برسید اومدید اینا یه مشت اراجیف تحویل بدی؟دارید با دادن یکسری دروغ اونم تو انجمن بیشتر و بیشتر خودتونو زیر سوال ببرید ماهم خــر نیستیم باور کنیم به نفع خودتونه بی سر و صدا به بازیتون برسید ادعای زیادی ضرره همش ضرر
fяїέηđs
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]زحمت کشیدی:|
کسی ک بتونه کتیبه سرور قهرمانان رو تو 46 دقیقه بزنه 200 میل غارت واسش اب خوردنه در ضمن میلاد هنوز نیومده من محمدم ;)[/div][/quote]
ناراحتی واسه چیه :D
بابا امثال شماها که دیگه شورشو درآوردن بعد ادعای سالم بازی کردن میکنن؟
رکورد غارت دست [b]رهام[/b] بود ببینیم خودش بیاد بگه توی یه هفته سالم بازی توی سوپر اکسپرس حداکثر چقدر میشه غارت زد طوری که اگه از اون مقدار بالاتر بود تشخیص داده میشه که بازی سالم نداشتی
الانم با این ادعات ده نفر رو بیار که قسم بخورن بازیتون سالم بوده؟نه خداییش ٩٩درصد بازیکنان خوب این بازی رو سوال کنی میگن بیش از مولتی هم زدی رفتی کلی پول ریختی هفته اول متروکه و فلان زدی که چی بشه واقعا فکر کردی واسمون مهمه یا واست دست میزنیم و میگیم باریکلا؟
خوبه میلاد کرده هم نبود چون بازیشون رو با برادرشون دیدم غارتشونم راسته
به همین خیال باشید که توی این بازی یه چندتا آدم مشتی هم گیر میاد که ادعایی هم ندارن اما سالم بازی میکنن منتظر هموناش باشید بازی الانا به سمتی کشیده شده که آمار حداقل دو هفته ی اول بازی راست نیست شما بعد این مدت میتونی ببینی کی غارتگره کی نیست پس واسه دیدن یه لیست غیر واقعی اصلا شگغت زده نمیشیم
ای بابا افتخار بهترین بازیکنا بهترین غارتگرا برید به بازیتون برسید اومدید اینا یه مشت اراجیف تحویل بدی؟دارید با دادن یکسری دروغ اونم تو انجمن بیشتر و بیشتر خودتونو زیر سوال ببرید ماهم خــر نیستیم باور کنیم به نفع خودتونه بی سر و صدا به بازیتون برسید ادعای زیادی ضرره همش ضرر ;)
والا تا اونجایی که من میدونم میلاد کرده از بچه های سرور 24 خودمون بود که اون به همراه محسن رو اکانت محسن کرده بودن.ولی الآن واقعا نمیدونم کیا رو اون اکانتن.یعنی نمیشناسمشون...راستی این حرف بهمن رو هم تایید میکنم..واسه خیلیا بازی تازه از هفته ی سوم به بعد شروع میشه
میگید نه؟بشینید و تماشا کنید
این مطلب در 1394/04/28 16:00:51 نوشته شده است و در 1394/04/28 16:01:29 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
والا تا اونجایی که من میدونم میلاد کرده از بچه های سرور 24 خودمون بود که اون به همراه محسن رو اکانت محسن کرده بودن.ولی الآن واقعا نمیدونم کیا رو اون اکانتن.یعنی نمیشناسمشون...راستی این حرف بهمن رو هم تایید میکنم..واسه خیلیا بازی تازه از هفته ی سوم به بعد شروع میشه ;)
میگید نه؟بشینید و تماشا کنید
این حمایت ها گنده زده به هفته اول همچنین متروکه
طرف خب حمایت رو تمدید میکنه راحت کلی مولتی میکشه بالا خیالشم راحته مولتی هاش در امانن تا وقتی که خودش استفاده کنه
دوم هم متروکه چهارتا جلوزن میسازی یا میخری متروکه فارم میکنی کلی غارت میکنی
حمایت نباشه متروکه هم مثل جوایز اردوگاه ها از یه تایمی از سرور به بعد امکان غارتش باشه اونوقت هفته ی اول آمار های حبابی ثبت نمیشه
البته شرایطیه که واسه همه است
این مطلب در 1394/04/28 16:07:31 نوشته شده است و در 1394/04/28 16:08:05 ویرایش شده است .
######
این حمایت ها گنده زده به هفته اول همچنین متروکه
طرف خب حمایت رو تمدید میکنه راحت کلی مولتی میکشه بالا خیالشم راحته مولتی هاش در امانن تا وقتی که خودش استفاده کنه
دوم هم متروکه چهارتا جلوزن میسازی یا میخری متروکه فارم میکنی کلی غارت میکنی
حمایت نباشه متروکه هم مثل جوایز اردوگاه ها از یه تایمی از سرور به بعد امکان غارتش باشه اونوقت هفته ی اول آمار های حبابی ثبت نمیشه :D
البته شرایطیه که واسه همه است :icon_10:
این که غارتت کار خودت بوده بدون مولتی که شوخی می کنی خودتم میدونی . اما در مورد کتیبه سرور قهرمانان شوخی نکن خیلیا هستند که میدونند اون کتیبه چجوری زده شد و چجوری با اون همه اتک تو اکانت موند . برو پولتا خرج کن شاد باش .
این که غارتت کار خودت بوده بدون مولتی که شوخی می کنی خودتم میدونی . اما در مورد کتیبه سرور قهرمانان شوخی نکن خیلیا هستند که میدونند اون کتیبه چجوری زده شد و چجوری با اون همه اتک تو اکانت موند . برو پولتا خرج کن شاد باش .
لایک
من که اکانتمو فروختم.290سکه بنظرتون خوبه با این شرایط؟
تاریخ فروش:4/27 16:31
10000کمان
5000شمشیر
7000نیزه
2000جاسوس
2تا شهر
1-668جمعیت
2-225جمعیت
مجموع تولیدات 100000
خوب فروختم؟؟
وقتی آدم های کوچیک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم
هم اون هارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو...
لایک
من که اکانتمو فروختم.290سکه بنظرتون خوبه با این شرایط؟
تاریخ فروش:4/27 16:31
10000کمان
5000شمشیر
7000نیزه
2000جاسوس
2تا شهر
1-668جمعیت
2-225جمعیت
مجموع تولیدات 100000
خوب فروختم؟؟ :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.