به قول امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره خدا بیامرز - استغفار و استعاذه کن باشد خداوند شما را ببخشد
یادش به خیر
عجب دورانی با اون داشتیما
عدم بزن ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]زیادن همه روبگم ؟؟؟؟؟؟ :D[/div][/quote]
چوچار تنها
پیتار
بقیشو خودت بگو:icon_0:[/div][/quote]
به قول امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره خدا بیامرز - استغفار و استعاذه کن باشد خداوند شما را ببخشد :|[/div][/quote]
یادش به خیر
عجب دورانی با اون داشتیما :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
عدم بزن ...
به قول امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره خدا بیامرز - استغفار و استعاذه کن باشد خداوند شما را ببخشد
یادش به خیر
عجب دورانی با اون داشتیما
عدم بزن ...
چرا
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]زیادن همه روبگم ؟؟؟؟؟؟ :D[/div][/quote]
چوچار تنها
پیتار
بقیشو خودت بگو:icon_0:[/div][/quote]
به قول امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره خدا بیامرز - استغفار و استعاذه کن باشد خداوند شما را ببخشد :|[/div][/quote]
یادش به خیر
عجب دورانی با اون داشتیما :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
عدم بزن ...[/div][/quote]
چرا
اسم سخت تر از این نبود؟
باید یه کپی از اسمت آماده داشته باشیم!
لازم نیست دنبالم بگردی ایزی فایندم من برو تو شمال ایران زمین مدیر هستم
fяїέηđs
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]fяїέηđs
:D
غارت غارت غارت [/div][/quote]
اسم سخت تر از این نبود؟
باید یه کپی از اسمت آماده داشته باشیم![/div][/quote]
:mrgreen:
لازم نیست دنبالم بگردی ایزی فایندم من برو تو شمال ایران زمین مدیر هستم:idea:
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]fяїέηđs
اسم سخت تر از این نبود؟
:mrgreen:
لازم نیست دنبالم بگردی ایزی فایندم من برو تو شمال ایران زمین مدیر هستم:idea:[/div][/quote]
به هر حال
حادثه خبر نمیکنه یه وقت دیدی ادغام شدین یا اسم عوض شد
یا رفتی جای دیگه!
اسم سخت تر از این نبود؟
باید یه کپی از اسمت آماده داشته باشیم!
تا حالا اسمای دخترا تو اینستا رو دیدی ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]fяїέηđs
اسم سخت تر از این نبود؟
تا حالا اسمای دخترا تو اینستا رو دیدی ؟؟؟ :icon_4:
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]fяїέηđs
اسم سخت تر از این نبود؟
تا حالا اسمای دخترا تو اینستا رو دیدی ؟؟؟ :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.