فارمتیم رضا
وگرنه واست میزدم
اگه خبر داشتم یه دست اونجا هم داری اکمو بهت میدادم باهاش میزدی
خوبه حالا نوید دوتا متروکه و نصفی باهاش خوابوند
متروکه ی هفته ی آینده ات با من W9
تو که دستت تو کار خیره یکی هم واسه من بزن
هفته آینده ببینم چی میشه اگه نیرو ها آماده شدن در خدمتیم الان روزی میتونم 2ک کمان بزنم غارتم بهتر بشه شمشیر رو هم میسازم بعد با متروکه ها شروع میکنم در ضمن الان فقط کمانه غارت کمان میخواد وگرنه بقیه دوستان گازشو گرفتن عقب افتادم
تولیداتت چه قدره الان؟
شما بگو دو روز پیش چقدر بود؟
120ک واسه دو روز پیش بود دیگه کم ارتقا دادم در واقع زدم رو دور ساخت کمان و غارت چون مطمئنم چیزی که از غارت در میاد با تولیدات قابل مقایسه نیست
fяїέηđs
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]فارمتیم رضا :|
وگرنه واست میزدم :icon_4:
متروکه ی هفته ی آینده ات با من W9[/div][/quote]
تو که دستت تو کار خیره یکی هم واسه من بزن :|[/div][/quote]
:icon_5:
هفته آینده ببینم چی میشه اگه نیرو ها آماده شدن در خدمتیم الان روزی میتونم 2ک کمان بزنم غارتم بهتر بشه شمشیر رو هم میسازم بعد با متروکه ها شروع میکنم در ضمن الان فقط کمانه غارت کمان میخواد وگرنه بقیه دوستان گازشو گرفتن عقب افتادم[/div][/quote]
تولیداتت چه قدره الان؟[/div][/quote]
120ک واسه دو روز پیش بود دیگه کم ارتقا دادم در واقع زدم رو دور ساخت کمان و غارت چون مطمئنم چیزی که از غارت در میاد با تولیدات قابل مقایسه نیست
من اکادمی و سربازخونه رو دارم میبرم بالا که سطح نیرو هامو ببرم بالا که دارم میبرم و سربازخونه که نیرو زود ساخته بشه ایا من پاپ باز هستم؟؟؟؟؟؟؟
خیر اگه پاپ باز بودی فعل دارم میبرم بالا استفاده نمیکردی اصولا تا بیخ آپ بودن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]من اکادمی و سربازخونه رو دارم میبرم بالا که سطح نیرو هامو ببرم بالا که دارم میبرم و سربازخونه که نیرو زود ساخته بشه ایا من پاپ باز هستم؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
خیر اگه پاپ باز بودی فعل دارم میبرم بالا استفاده نمیکردی اصولا تا بیخ آپ بودن :icon_10:
من اکادمی و سربازخونه رو دارم میبرم بالا که سطح نیرو هامو ببرم بالا که دارم میبرم و سربازخونه که نیرو زود ساخته بشه ایا من پاپ باز هستم؟؟؟؟؟؟؟
یاد این پیج ها سوالات شرعی افتادم!!
جواب:خیر چون نیتت خیره و برای پرورش جوانان و دفاع از سرزمینت اینکارو میکنی نوعی جهاد حساب میشه و شما پاپ باز نیستی
سوال بعدی
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]من اکادمی و سربازخونه رو دارم میبرم بالا که سطح نیرو هامو ببرم بالا که دارم میبرم و سربازخونه که نیرو زود ساخته بشه ایا من پاپ باز هستم؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
جواب:خیر چون نیتت خیره و برای پرورش جوانان و دفاع از سرزمینت اینکارو میکنی نوعی جهاد حساب میشه و شما پاپ باز نیستی ;)
سوال بعدی :D
فارمتیم رضا
وگرنه واست میزدم
متروکه ی هفته ی آینده ات با من W9
تو که دستت تو کار خیره یکی هم واسه من بزن
هفته آینده ببینم چی میشه اگه نیرو ها آماده شدن در خدمتیم الان روزی میتونم 2ک کمان بزنم غارتم بهتر بشه شمشیر رو هم میسازم بعد با متروکه ها شروع میکنم در ضمن الان فقط کمانه غارت کمان میخواد وگرنه بقیه دوستان گازشو گرفتن عقب افتادم
تولیداتت چه قدره الان؟
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]فارمتیم رضا :|
وگرنه واست میزدم :icon_4:
متروکه ی هفته ی آینده ات با من W9[/div][/quote]
تو که دستت تو کار خیره یکی هم واسه من بزن :|[/div][/quote]
:icon_5:
هفته آینده ببینم چی میشه اگه نیرو ها آماده شدن در خدمتیم الان روزی میتونم 2ک کمان بزنم غارتم بهتر بشه شمشیر رو هم میسازم بعد با متروکه ها شروع میکنم در ضمن الان فقط کمانه غارت کمان میخواد وگرنه بقیه دوستان گازشو گرفتن عقب افتادم[/div][/quote]
تولیداتت چه قدره الان؟[/div][/quote]
120ک واسه دو روز پیش بود دیگه کم ارتقا دادم در واقع زدم رو دور ساخت کمان و غارت چون مطمئنم چیزی که از غارت در میاد با تولیدات قابل مقایسه نیست[/div][/quote]
منطقیه :icon_10:
من متروکه میخوام سرور 9 جمعیتش بالای 700 باشه خوبه
متروکه پر باشه یا خالی ؟؟؟
خالی
یه کیس دارم اکازیون فقط یه خانم دکتره صبح ب صبح بش حمله میکرده ... برات قول نامه کنم ؟؟؟
مشتری دست به نقد پاش خوابیده ها ... دست نجونبونی از دستت میره
نیرو توش داره ؟؟؟؟؟؟
نه نداره ... شوهر خانم دکتره ترتیبشون رو داده
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]من متروکه میخوام سرور 9 جمعیتش بالای 700 باشه خوبه :cry::cry:[/div][/quote]
متروکه پر باشه یا خالی ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
خالی :cry::cry:[/div][/quote]
یه کیس دارم اکازیون فقط یه خانم دکتره صبح ب صبح بش حمله میکرده ... برات قول نامه کنم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
مشتری دست به نقد پاش خوابیده ها ... دست نجونبونی از دستت میره :icon_10:[/div][/quote]
نیرو توش داره ؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه نداره ... شوهر خانم دکتره ترتیبشون رو داده :icon_10:
جواب:خیر چون نیتت خیره و برای پرورش جوانان و دفاع از سرزمینت اینکارو میکنی نوعی جهاد حساب میشه و شما پاپ باز نیستی
سوال بعدی
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]من اکادمی و سربازخونه رو دارم میبرم بالا که سطح نیرو هامو ببرم بالا که دارم میبرم و سربازخونه که نیرو زود ساخته بشه ایا من پاپ باز هستم؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
جواب:خیر چون نیتت خیره و برای پرورش جوانان و دفاع از سرزمینت اینکارو میکنی نوعی جهاد حساب میشه و شما پاپ باز نیستی ;)
سوال بعدی :D[/div][/quote]
سوال بعدی برایم متروکه میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
باید استخاره بگیرم :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.