رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote]
لاگین شوید تا صحبت کنیم[/div][/quote]
باشد مقداری با ایستید با ان بیایم :mrgreen:
[quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote]
چنین نامی در سرور موجود نیست
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote]
چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote]
الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote]
دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم
پع ؟؟بگو دیگه یه نیم ساعت وایسا یکی بخرم بیام
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote]
دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم [/div][/quote]
من تا یک ساعت دیگر صبر خواهم کرد
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote] دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم [/div][/quote] پع ؟؟بگو دیگه یه نیم ساعت وایسا یکی بخرم بیام [/div][/quote]
من تا یک ساعت دیگر صبر خواهم کرد
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote] دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم [/div][/quote] پع ؟؟بگو دیگه یه نیم ساعت وایسا یکی بخرم بیام [/div][/quote]
من تا یک ساعت دیگر صبر خواهم کرد[/div][/quote]
اوکی خریدم میگما ندی بره ....راستی جمعیتت چنده چقد نیروداری؟؟؟
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote] دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم [/div][/quote] پع ؟؟بگو دیگه یه نیم ساعت وایسا یکی بخرم بیام [/div][/quote] من تا یک ساعت دیگر صبر خواهم کرد[/div][/quote] اوکی خریدم میگما ندی بره ....راستی جمعیتت چنده چقد نیروداری؟؟؟[/div][/quote]
2000
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote] نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote] lordeamir[/div][/quote] چنین نامی در سرور موجود نیست[/div][/quote] الان من کی ام پس؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote] دوست عزیز نامتان در سرور 8 منظورم هست . من در سرور 8 میخواهم اکانتم را با جانشینی واگذار کنم [/div][/quote] پع ؟؟بگو دیگه یه نیم ساعت وایسا یکی بخرم بیام [/div][/quote] من تا یک ساعت دیگر صبر خواهم کرد[/div][/quote] اوکی خریدم میگما ندی بره ....راستی جمعیتت چنده چقد نیروداری؟؟؟[/div][/quote]
2000[/div][/quote]
ممنونم از جوابه کوتاه و قانع کنندت
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div]م.ک یعنی چی؟؟؟[/div][/quote] بنده محمدرضا کـــیـــانی هستم[/div][/quote] آقا ممرضا کیانی بده من اکتو ممنون قربانت بوس بوس بای[/div][/quote]
نامتان در سرور چیست که جانشینتان کنم[/div][/quote]
پس من چی؟به من هم بدید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.