توجه _ توجه ....
لطفا به این توصیه گوش کنید ...
اگر میخواهید از فیلم نهایت لذت را ببرید صدای فیلم را تا حد امکان بلند کنید ....( البته نه اونقدری که کر بشی )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
توجه _ توجه ....
لطفا به این توصیه گوش کنید ...
اگر میخواهید از فیلم نهایت لذت را ببرید صدای فیلم را تا حد امکان بلند کنید ....( البته نه اونقدری که کر بشی )
فیلم ترسناکو باید بعد از دو شب دیدش
وگرنه تو روز از یه فیلم معمولی هم معمولی تره
موافقم. من از ساعت یک نیگا میکنم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]فیلم ترسناکو باید بعد از دو شب دیدش
:ugeek:[/div][/quote]
موافقم. :ugeek: من از ساعت یک نیگا میکنم
ترسناک ترین فیلم سال 2013 اسمش M A M A ( ماما ) هست که بهتون توصیه میکنم دانلودش کنید ....
در ضمن این فیلم حتما باید یا زیرنویس فارسی داشته باشد ، یا دوبله ی فارسی شده باشد ، در غیر اینصورت دانلود فیلم بی فایده است چون فقط از حرف هایی که زده میشه میتوان فهمید که توی فیلم چه خبره ...
لینک نذاشتم چون نمیدونستم کدوم لینک معتبره .... خودتون برید سرچ و بعدش دانلودش کنید .....
همون 2013 دیدمش
اصن ترسناک نبود ...
ولی داستانش جالب بود ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ترسناک ترین فیلم سال 2013 اسمش M A M A ( ماما ) هست که بهتون توصیه میکنم دانلودش کنید ....
در ضمن این فیلم حتما باید یا زیرنویس فارسی داشته باشد ، یا دوبله ی فارسی شده باشد ، در غیر اینصورت دانلود فیلم بی فایده است چون فقط از حرف هایی که زده میشه میتوان فهمید که توی فیلم چه خبره ...
لینک نذاشتم چون نمیدونستم کدوم لینک معتبره .... خودتون برید سرچ و بعدش دانلودش کنید .....[/div][/quote]
همون 2013 دیدمش
اصن ترسناک نبود ...
ولی داستانش جالب بود ...
فیلم ترسناکو باید بعد از دو شب دیدش
موافقم. من از ساعت یک نیگا میکنم
پس بزنید دانلود ....
حتما هم یا زیر نویس فارسی یا دوبله ی فارسی داشته باشه ...
@spamino_bot
[quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]فیلم ترسناکو باید بعد از دو شب دیدش
:ugeek:[/div][/quote]
موافقم. :ugeek: من از ساعت یک نیگا میکنم [/div][/quote]
پس بزنید دانلود ....
حتما هم یا زیر نویس فارسی یا دوبله ی فارسی داشته باشه ...
ترسناک ترین فیلم سال 2013 اسمش M A M A ( ماما ) هست که بهتون توصیه میکنم دانلودش کنید ....
لینک نذاشتم چون نمیدونستم کدوم لینک معتبره .... خودتون برید سرچ و بعدش دانلودش کنید .....
همون 2013 دیدمش
اصن ترسناک نبود ...
ولی داستانش جالب بود ...
اصلا ترسناک نبود که دروغه .... ولی متوسط هم نبود ...
@spamino_bot
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ترسناک ترین فیلم سال 2013 اسمش M A M A ( ماما ) هست که بهتون توصیه میکنم دانلودش کنید ....
لینک نذاشتم چون نمیدونستم کدوم لینک معتبره .... خودتون برید سرچ و بعدش دانلودش کنید .....[/div][/quote]
همون 2013 دیدمش
اصن ترسناک نبود ...
ولی داستانش جالب بود ...[/div][/quote]
اصلا ترسناک نبود که دروغه .... ولی متوسط هم نبود ...
خجالت نمیکشی 12 سالته فیلم زبان اصلی نگاه میکنی ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ترسناک ترین فیلم سال 2013 اسمش M A M A ( ماما ) هست که بهتون توصیه میکنم دانلودش کنید ....
خجالت نمیکشی 12 سالته فیلم زبان اصلی نگاه میکنی ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.