حال میده
فکر کن داری راه میری همه جا برفه(بالا سرت, بقل دستت,...)
خب وقتی برف میاد که از خونه بیرون نمیرم تازه توی شهر ما کلا برف نمیاد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]assassin_creed[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]assassin_creed[/b][/div][div]دیدن 7یا8متر برف:lol:[/div][/quote]
برای چی؟[/div][/quote]
حال میده
:lol:[/div][/quote]
حال میده
مگه قمی هستی که بعد از دوسال تازه 1 برف کوچولو دیدیم که اصلا رو زمین نشست
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]assassin_creed[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]assassin_creed[/b][/div][div]دیدن 7یا8متر برف:lol:[/div][/quote]
برای چی؟[/div][/quote]
حال میده
:lol:[/div][/quote]
خب وقتی برف میاد که از خونه بیرون نمیرم تازه توی شهر ما کلا برف نمیاد[/div][/quote]
مگه قمی هستی که بعد از دوسال تازه 1 برف کوچولو دیدیم که اصلا رو زمین نشست
من که این سرور هارو تموم کردم هر 5 سرور بازی میکنم.واقعا از کارو زندگی و درس میفتی! آخرش هم سرور تموم میشه 1 ریال هم بهت نمیدن.وقت تلف کردنه
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]هیچکدوم،عصر پادشاهان:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:shock:
من که این سرور هارو تموم کردم هر 5 سرور بازی میکنم.واقعا از کارو زندگی و درس میفتی! آخرش هم سرور تموم میشه 1 ریال هم بهت نمیدن.وقت تلف کردنه:x
این میچسبه که اکانتت رو بدزدن اعتراض کنی ، کاری نکنن، ولی به طرف بدو بیراه بدی و بگی اکانت رو پس بده، به دلیل به کار بردن الفاظ زشت اکانتت رو مسدود کنن ))))))
واسه فرار از مشغله اومدم اینجا، اینجا شد خودش یه سوهان روح
این میچسبه که اکانتت رو بدزدن اعتراض کنی ، کاری نکنن، ولی به طرف بدو بیراه بدی و بگی اکانت رو پس بده، به دلیل به کار بردن الفاظ زشت اکانتت رو مسدود کنن :)))))))
این میچسبه که اکانتت رو بدزدن اعتراض کنی ، کاری نکنن، ولی به طرف بدو بیراه بدی و بگی اکانت رو پس بده، به دلیل به کار بردن الفاظ زشت اکانتت رو مسدود کنن ))))))
این خیلی میچسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]sam.ir[/b][/div][div]این میچسبه که اکانتت رو بدزدن اعتراض کنی ، کاری نکنن، ولی به طرف بدو بیراه بدی و بگی اکانت رو پس بده، به دلیل به کار بردن الفاظ زشت اکانتت رو مسدود کنن :)))))))[/div][/quote]
این خیلی میچسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره، میتونی بیای انجمن، بعد هم به بقیه کارو زندگیت برسی، کلی سفارش دستمه که زمان تحویلش نزدیکه هیچ کدوم هم آماده نیست )
سفارش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]sam.ir[/b][/div][div]آره، میتونی بیای انجمن، بعد هم به بقیه کارو زندگیت برسی، کلی سفارش دستمه که زمان تحویلش نزدیکه هیچ کدوم هم آماده نیست :))[/div][/quote]
سفارش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارم طراحی تبلیغاته، سفارش کاتالوگ و کارت عید و این دری وری ها دارم، این چندروز چون اون یکی اکانتمو دزدیدن همش توی سرورم به طرف حمله میزنم، از زندگیم افتادم)))
واسه فرار از مشغله اومدم اینجا، اینجا شد خودش یه سوهان روح
کارم طراحی تبلیغاته، سفارش کاتالوگ و کارت عید و این دری وری ها دارم، این چندروز چون اون یکی اکانتمو دزدیدن همش توی سرورم به طرف حمله میزنم، از زندگیم افتادم:))))
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.