امیر_عربlord3000half-handامیر_عربlord3000bozicheداداش اگه سرورای اولته بهتره موقع نیروسازی نیزه و کمون بسازی البته نیزه بیشتر چون بهتره برات. بعد که کم کم یاد گرفتی غارتا اینا را میتونی کمونا بیشترش کنی . اگه هم به اندازه کافی تجربه داری از همون اول شمشیرا کمون بساز که بعدا برای تسخیر شهره سومت راحت تر باشی. اما شمشیر با نیزه هیچ وقت تو یه شهرت نزن.
اگه مولتی بازی هم بلدی که دیگه هیچی هر جور دوست داری بازی کن
چرا شمشیر با نیزه رو هیچ وقت نباید تو شهرمون بزنیم؟
چه کاریه خو،
جفتشون مث همن، تو شهرای اهمیت بالا شمشیر و پایینا نیزه بزن،
شهر اول حتماً نیزه بزن
حالا در کنار نیزه دیوار هم حتما میخواد دیگه ؟ بعدش به نظر شما مخفیگاه مفیده یا دیگه نیزه زدم لازم نیست اونو 20 کنم ؟ بعضی ها میگن اگه بخوای فارم شی چه با مخفیگاه چه بی مخفیگاه فارمی ! بعضی ها میگن مخفیگاه میتونه تورو یکم نگه داره و احتمال فارم شدن رو میاره پایین ! من خودم علاقه ای بهش ندارم نظرتون چیه ؟
به نظر من اگه میخوای دفاعی کار کنی باید مخفیگاه،دیوار،دانش معماری و قصر رو ارتقا بدی ضمنا باید سطح سربازا روهم ببری بالا و باید همزمان با اینا نیرو سازی هم داشته باشی،اینا احتمال فارم شدنت رو مقداری پایین میاره اما صد در صد نیست و باید در کنار ارتقا ها تا میتونی نیرو سازی کنی
مخفیگاه به درد نمیخوره
بالاخره به قول خودت همون اول بازی که به درد میخوره .وقتی فارم میشی هزار تا منبع هم خیلی به دردت میخوره چه برسه به 5000