xyzade
famili
bingo55521
famili
bingo55521
ali-76
خوب من که نمی گم سکه را بردارند می گویم از یک راه دیگه به دست آوریم
راه دیگش میشه این که یا جای پول دلا ر بدی یا سکه طل ا بدی یا یورو بدی .بالاخره باید خرج کنی.
خب یه پیشنهاد دارم چطوره که بعضی از سرور ها را رایگان کنند؟ مثلا از بین 10 سرور یکی را بدون سکه کنند چطوره؟ کارشناس بازی لطفا نظر بدهند
قبلا چندین بار همچین نظری داده شده بود.ولی نشدنیه
چرا نشدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین طور که مدیر انجمن تو یه تاپیک دیگه گفته بود هر ماه سایت حدود 5 میلیون خرج خام داره (فقط تاسیسات و حقوق)
بعد چطور رایگان کنن؟
بنده های خدا پول واسه زن و بچهشون باید ببرن یا نه؟
کارشناس عزیز هم تشریف فرما شدن میشه برای این دوستان توضیح بدین که سرور بدون سکه کللاا نشدی است
به نظر من اگر سکه نباشه طبیعتا نباید جایزه ای هم اخه مفتی مفتی که جایزه نمیدن نابرده رنج گنج مویسر نمی شود اره داداش اگر جایزه هم نداشته باشه خوب برو برای خودت منچ بازی کن یا شطرنج بازی کسی هم جلوتو نگرفته بیا عصرپادشاهان بازی کنن کتیبه رو هم ببر بازی برای اوقات فراغت است و تفریح من که تابستان رو برای تفریح جایز میدونم که خرج و بترکونم سرور تابستان رو اقای کارشناس دست خودتو می بوسه که اینا رو شیر فهم کنی با اجازه شما رضا
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]xyzade[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ali-76[/b][/div][div]خوب من که نمی گم سکه را بردارند می گویم از یک راه دیگه به دست آوریم[/div][/quote]
راه دیگش میشه این که یا جای پول دلا ر بدی یا سکه طل ا بدی یا یورو بدی .بالاخره باید خرج کنی.
[/div][/quote]
خب یه پیشنهاد دارم چطوره که بعضی از سرور ها را رایگان کنند؟ مثلا از بین 10 سرور یکی را بدون سکه کنند چطوره؟ کارشناس بازی لطفا نظر بدهند[/div][/quote]
قبلا چندین بار همچین نظری داده شده بود.ولی نشدنیه[/div][/quote]
چرا نشدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
همین طور که مدیر انجمن تو یه تاپیک دیگه گفته بود هر ماه سایت حدود 5 میلیون خرج خام داره (فقط تاسیسات و حقوق)
بعد چطور رایگان کنن؟
بنده های خدا پول واسه زن و بچهشون باید ببرن یا نه؟[/div][/quote]
کارشناس عزیز هم تشریف فرما شدن میشه برای این دوستان توضیح بدین که سرور بدون سکه کللاا نشدی است
به نظر من اگر سکه نباشه طبیعتا نباید جایزه ای هم اخه مفتی مفتی که جایزه نمیدن نابرده رنج گنج مویسر نمی شود اره داداش اگر جایزه هم نداشته باشه خوب برو برای خودت منچ بازی کن یا شطرنج بازی کسی هم جلوتو نگرفته بیا عصرپادشاهان بازی کنن کتیبه رو هم ببر بازی برای اوقات فراغت است و تفریح من که تابستان رو برای تفریح جایز میدونم که خرج و بترکونم سرور تابستان رو اقای کارشناس دست خودتو می بوسه که اینا رو شیر فهم کنی با اجازه شما رضا