داداش این عکست اسمش چیه اصن هر وخ میبینم میرم تو فکر...
اون سری هم بهت گفتم...
تو فیلم twilight
alice
i knew you were trouble
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]تیم ندارم خودمم فقط[/div][/quote]
پس .. سرویس فردا نیایا من میدونم تو[/div][/quote]
داداش این عکست اسمش چیه اصن هر وخ میبینم میرم تو فکر... :ugeek:
اون سری هم بهت گفتم... :icon_10:[/div][/quote]
تو فیلم twilight
alice
داداش این عکست اسمش چیه اصن هر وخ میبینم میرم تو فکر...
اون سری هم بهت گفتم...
alice cullen eclipse
احسنت بر تو واقعا چهره ی با نمکی داره ینی تو دل برو هستش...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]تیم ندارم خودمم فقط[/div][/quote]
پس .. سرویس فردا نیایا من میدونم تو[/div][/quote]
داداش این عکست اسمش چیه اصن هر وخ میبینم میرم تو فکر... :ugeek:
اون سری هم بهت گفتم... :icon_10:[/div][/quote]
alice cullen eclipse
:icon_10:
:ugeek::ugeek::ugeek:
[/div][/quote]
احسنت بر تو واقعا چهره ی با نمکی داره ینی تو دل برو هستش... :icon_10:
آقا ما 4 ساعت رفتیم خوابیدیم یادمون رفت انبارمون گندمش پر میشه چیزی حدود 10ک گندم پرید از دستم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا ما 4 ساعت رفتیم خوابیدیم یادمون رفت انبارمون گندمش پر میشه چیزی حدود 10ک گندم پرید از دستم:icon_6:[/div][/quote]
:|:|:|:|
آقا ما 4 ساعت رفتیم خوابیدیم یادمون رفت انبارمون گندمش پر میشه چیزی حدود 10ک گندم پرید از دستم
اینطوری نیگا نکن قرار بود 1ساعت و نیم بخوابم برادر گرامی بنده گوشی مرا دستبرد زده بودند و صدای گوش خراش آلارم جان هیچوقت به گوش ما نرسید
لامصبا حتی واسه سحری 30دقیقه قبل اذان بیدارم کردن 10دقیقه اش منگ بودیم که پرید چیزی زیادی هم نخوردیم یعنی شانسه دیگه
این مطلب در 1394/04/21 05:23:13 نوشته شده است و در 1394/04/21 05:46:26 ویرایش شده است .
fяїέηđs
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا ما 4 ساعت رفتیم خوابیدیم یادمون رفت انبارمون گندمش پر میشه چیزی حدود 10ک گندم پرید از دستم:icon_6:[/div][/quote]
:|:|:|:|[/div][/quote]
اینطوری نیگا نکن قرار بود 1ساعت و نیم بخوابم برادر گرامی بنده گوشی مرا دستبرد زده بودند و صدای گوش خراش آلارم جان هیچوقت به گوش ما نرسید
لامصبا حتی واسه سحری 30دقیقه قبل اذان بیدارم کردن 10دقیقه اش منگ بودیم که پرید چیزی زیادی هم نخوردیم:mrgreen: یعنی شانسه دیگه:icon_12:
لامصبا حتی واسه سحری 30دقیقه قبل اذان بیدارم کردم 10دقیقه اش منگ بودیم که پرید چیزی زیادی هم نخوردیم یعنی شانسه دیگه
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا ما 4 ساعت رفتیم خوابیدیم یادمون رفت انبارمون گندمش پر میشه چیزی حدود 10ک گندم پرید از دستم:icon_6:[/div][/quote]
:|:|:|:|[/div][/quote]
لامصبا حتی واسه سحری 30دقیقه قبل اذان بیدارم کردم 10دقیقه اش منگ بودیم که پرید چیزی زیادی هم نخوردیم:mrgreen: یعنی شانسه دیگه:icon_12:[/div][/quote]
:cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.