آقا سال اول دبیرستان بودیم معلم فیزیک اومد سر کلاس همه برپا آخه معلما میان می گن من فلانی فلان چیز و از خودشون می گن این اومد شرو کرد من از روی قیافه اونی که تلغب می کنه رو می فهمم و از روی قیافه میارم پای تخته و اینا بلند شدم هوا برجمال پیامبر جدید صوالت از کلاس زد بیرون آقا ما برا خودمون خوشی داشتیم ها نه بچه درسخون و شلوغ بودیم دوستم یه سال بزرگتره رتبه 9 تجربی رو آورد
آقا سال اول دبیرستان بودیم معلم فیزیک اومد سر کلاس همه برپا آخه معلما میان می گن من فلانی فلان چیز و از خودشون می گن این اومد شرو کرد من از روی قیافه اونی که تلغب می کنه رو می فهمم و از روی قیافه میارم پای تخته و اینا بلند شدم هوا برجمال پیامبر جدید صوالت از کلاس زد بیرون آقا ما برا خودمون خوشی داشتیم ها نه بچه درسخون و شلوغ بودیم دوستم یه سال بزرگتره رتبه 9 تجربی رو آورد
حالا این رفته تو خونه یه زنی داره حسابی زیبا می گم حسابی زیبا و به اون خاطر یه توری مانند می ندازه رو صورتش این گفت یه روزی اینو به یه بهانه ای بفرست مدرسه ما این یه نامه نوشت و داد دست من گفت ببر مدرسش اینا هم دخترانه و اینا رفتم دم در ناظمشون گفت بده من می برم گفتم نه باید خودم ببرم و اینا که شخصیه به زور رفتم تو این دخترا هم دارن منو مسخره می کنن و اینا تیکه می ندازن انگاری از هندوستان فراریش دادن و اینا رفتم تو دفتر یه جرگه دختر هم پشتم دارن میان مثل یه لشکر این خانومه اومد و نامه رو دادم بهش گفت چقدر زشته گفتم من زشتم یا شما من اگه زشت بودم صورتم رو می بستم مثل شما من خیلی هم خوشگلم خلاصه منو از مدرسشون پرتم کردن بیرون
حالا این رفته تو خونه یه زنی داره حسابی زیبا می گم حسابی زیبا و به اون خاطر یه توری مانند می ندازه رو صورتش این گفت یه روزی اینو به یه بهانه ای بفرست مدرسه ما این یه نامه نوشت و داد دست من گفت ببر مدرسش اینا هم دخترانه و اینا رفتم دم در ناظمشون گفت بده من می برم گفتم نه باید خودم ببرم و اینا که شخصیه به زور رفتم تو این دخترا هم دارن منو مسخره می کنن و اینا تیکه می ندازن انگاری از هندوستان فراریش دادن و اینا رفتم تو دفتر یه جرگه دختر هم پشتم دارن میان مثل یه لشکر این خانومه اومد و نامه رو دادم بهش گفت چقدر زشته گفتم من زشتم یا شما من اگه زشت بودم صورتم رو می بستم مثل شما من خیلی هم خوشگلم خلاصه منو از مدرسشون پرتم کردن بیرون :mrgreen:
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تو بیشتر به پنجم یا اول راهنمایی می خوری :!::!: تا به دبیرستان :shock:[/div][/quote]
عکس واسه سه سال پیشه[/div][/quote]
شایدم بیشتر
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]در روز معلم یه دف معلممون رو از سر تا پا برف شادی بهش ریختیم بعد آتیشش زدیم رفت بیمارستان یه معلم دیگه اوردن[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
معلم داشت میومد با دوستان نقشه ریختیم یه نفر اونجا باشه درست دم در شد پاشو محکم بکوبه زمین اینم دستش یه استکان چایی بود بیچاره در رو کوبیدم رو صورتش داشت گریه می کرد
معلم داشت میومد با دوستان نقشه ریختیم یه نفر اونجا باشه درست دم در شد پاشو محکم بکوبه زمین اینم دستش یه استکان چایی بود بیچاره در رو کوبیدم رو صورتش داشت گریه می کرد:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.