بی شوخی کشتی خودتو با این کالافا...
قسمت مولتی پلیرشو تجربه کردی یا نه پسر؟
قسمت مولتی پلیرشو تجربه کردی یا نه پسر؟
رضا نقل قول نکن
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/04/20 10:49:27
بی شوخی کشتی خودتو با این کالافا...
قسمت مولتی پلیرشو تجربه کردی یا نه پسر؟ رضا نقل قول نکن
|
|
1394/04/20 11:29:17
نه از این سعادت ها نصیب من نشده .... خیلی دوست دارم .... ولی ..... فعلا که اصلا نمیدونم چطوری باید آنلاین بازیش کرد .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/04/20 13:12:12
سه ساله دارم مولتی پلیرشو بازی میکنم اون عکسم مربوط به مپ سومیته با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/04/20 13:25:39
..... این مولتی پلیر هست ؟ این مرحله ی معمولیه .... با این که روی کامپیوتر خوم اجرا نشد مجبور شدم ببرم روی کامپیوتر دانشگاه بدون صدا هر چند وقت یکبار بازی کنم اما هنوز هم یادمه که این مرحله ی معمولیه ... بار اول که اجراش کردم خیلی باحال بود ... دست یارو رو توی همون صحنه ی اول با چاقو میخکوب کردیم .... یه سوال : اونجا هست که توی یه مرحلش میریم یه کسی رو بکشیم بعدش فرماندمون تنفگ میذاره روی سر یارو .... بعدش زمان همونجا متوقف میشه مرحله ی بعدش ما میشیم یه گروه دیگه میریم همونجایی که توی مرحله ی قبلی با اون یکی گروه رفتیم .... بعدش اینبار با یه میز چخ دار همینطور به یه شیشه ربه میزنیم تا بالاخره شیشه میشکنه .... پشت شیشه هم خود ما ( در مرحله ی قبل ) هستیم ... دقیقا وقتی اون فرمانده تفنگ میذاره روی سر اون یکی شیشه رو اون یکی گروه میشکنه .... یه چیز شبیه این : http://s6.picofile.com/file/8199262392/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%84.png حالا میخوام بگم اونجا3در اون موقعیت چه خبر بوده ؟ توی یک مرحلش هم توی یک معدن زندانی هستیم ... بعدش یه سوال دیگه : همینطور که از ما بازپرسی میکنن یادمون میاد که یه نوشته ای روی بدنه ی یه کشتی دیدیم که من حس میکنم اون نوشته خیلی مهم بود چون چند بار به یاد اوردنش تکرار شد .... اون نوشته ی روی بدنه ی کشتی چی بود ؟ ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/04/20 13:27:55
عزیزم همون مرحله های معمولی رو بخش بخش میکنن بعنوان مپ میزارن تو مولتی پلیر... با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
منوی کاربری
|
||