دوستان میخوام برا سرور 9 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون
این مطلب در 1394/04/18 15:49:57 نوشته شده است و در 1394/04/18 15:52:19 ویرایش شده است .
PlEaSe LiKe Me
دوستان میخوام برا سرور 9 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون
دوستان میخوام برا سرور 29 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون
دیر رسیدی سرور 29 پارسال تموم شد
######
[quote][div][b]alirzaa5000[/b][/div][div]دوستان میخوام برا سرور 29 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون[/div][/quote]
دیر رسیدی سرور 29 پارسال تموم شد :icon_1:
دوستان میخوام برا سرور 29 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون
29 ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]alirzaa5000[/b][/div][div]دوستان میخوام برا سرور 29 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون[/div][/quote]
:|
29 ؟
دیر رسیدی سرور 29 پارسال تموم شد
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alirzaa5000[/b][/div][div]دوستان میخوام برا سرور 29 حرفه ای بازی کنم.یه پلیر حرفه ای هم میخوام.این هم اکانتی نیست که میخوام باش بازی کنم.سابقه 20 سرور هم دارم.کسی هست خصوصی بده.ممنون[/div][/quote]
دیر رسیدی سرور 29 پارسال تموم شد :icon_1:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
چیزه رفقا یکی منو توجیح کنه...
سرور هشت یه بنده خدایی تا پری روز تاپ غارت نبود تو همین دیروز و پریروز 80 میل غارت زده... اونوقت الان من باس سرموکجا بکوبم خو؟؟؟!؟
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
چیزه رفقا یکی منو توجیح کنه... :|
سرور هشت یه بنده خدایی تا پری روز تاپ غارت نبود تو همین دیروز و پریروز 80 میل غارت زده... اونوقت الان من باس سرموکجا بکوبم خو؟؟؟!؟
به چوب نرده های محافظ طویله.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]چیزه رفقا یکی منو توجیح کنه... :|
سرور هشت یه بنده خدایی تا پری روز تاپ غارت نبود تو همین دیروز و پریروز 80 میل غارت زده... اونوقت الان من باس سرموکجا بکوبم خو؟؟؟!؟[/div][/quote]
میام قارچت میکنما خوشمزه...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]چیزه رفقا یکی منو توجیح کنه... :|
سرور هشت یه بنده خدایی تا پری روز تاپ غارت نبود تو همین دیروز و پریروز 80 میل غارت زده... اونوقت الان من باس سرموکجا بکوبم خو؟؟؟!؟[/div][/quote]
به چوب نرده های محافظ طویله.[/div][/quote]
میام قارچت میکنما خوشمزه... :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.