[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام چطوری ممد؟
خوب شد اومدی ممد 9 بازی میکنی 8-)[/div][/quote]
نه فک نکنم دیگه بخوام بازی کنم :mrgreen:[/div][/quote]
کجا رفتی ترک کردی؟
مهدی اونجایی که ایشون رفته به درد تو نمیخوره تو باید همزمان دو چیز رو ترک کنی ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام چطوری ممد؟
کجا رفتی ترک کردی؟ [/div][/quote]
مهدی اونجایی که ایشون رفته به درد تو نمیخوره تو باید همزمان دو چیز رو ترک کنی ...
######
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام چطوری ممد؟
مهدی اونجایی که ایشون رفته به درد تو نمیخوره تو باید همزمان دو چیز رو ترک کنی ...[/div][/quote]
:|
بچه ها نمیدونن میکشی ؟؟؟؟؟؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام چطوری ممد؟
مهدی اونجایی که ایشون رفته به درد تو نمیخوره تو باید همزمان دو چیز رو ترک کنی ...[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
بچه ها نمیدونن میکشی ؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div]میخاین بیاین پیام بدین ...[/div][/quote]
کیه حالا بیاد من که انصرافمو اعلام می کنم :icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div]میخاین بیاین پیام بدین ...[/div][/quote]
کیه حالا بیاد من که انصرافمو اعلام می کنم :icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:[/div][/quote]
اصن شرایطو داری ؟ :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.