lordeamir
مهمه15
نمیدونم چی شد که دلم یهو اساسی هوای بازی کرد
اومدیم دیدم شانس بد 5 روزه از شروع سرور گذشته
خیلی دوست داشت بیایم ولی حیف نشد
یعنی ای کاش یه سرور واسه ماه رمضون که تمام مملکت تعطیله و هیچ جا هم نمیشه رفت میزاشتن تا با قدرت میومدیم خیلی حال میداد با وقت کافی عجب بازی ای میکردیم
البته بماند که سرور های جهانی هیچکدومشو نبودم ولی خب نسل جدید بازیکنا فکر نمیکنم در حد گرد پامونم بازیاشون برسه
eryha
بله شما درست میفرمایید حتی گرد پا
آخه من خودم جزوه بازیکنایی بودم که جلوی پیر غلامای عصر پادشاهان تازه وارد بودم
ولی بدلیل سطح بالای بازی تو اون موقع و وجود بازیکنانی که من حداقل بهشون میگم نخبه و از همه مهمتر اینکه سطح فوق العاده بالای سرورهای ترااوین که اونموقع برپا بود(چون خودم از ترااوین همر تبری نقل مکان کردم به این بازی) خود به خود دلیلی شد که هم بازی خودم قوی شکل بگیره و هم بازیکنای دیگه هم به همین صورت
چون وقتی که رقابت بالا باشه خود به خود بقیه هم اگه بخوان بیان توی کورس رقابت باید سطح بازیشون رو بیارن بالا
ولی آمار هایی که الان هست معلومه که سطح سرور فوق العاده پایینه و خب ازین سطح سرور هم نباید خیلی انتظار داشت که بازیکنای بزرگی پرورش داده باشه
البته استثنا آتی هم همیشه هستند که بر خلاف جریان روخونه شنا میکنن
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]نمیدونم چی شد که دلم یهو اساسی هوای بازی کرد
اومدیم دیدم شانس بد 5 روزه از شروع سرور گذشته :|
خیلی دوست داشت بیایم ولی حیف نشد
یعنی ای کاش یه سرور واسه ماه رمضون که تمام مملکت تعطیله و هیچ جا هم نمیشه رفت میزاشتن تا با قدرت میومدیم خیلی حال میداد با وقت کافی عجب بازی ای میکردیم
البته بماند که سرور های جهانی هیچکدومشو نبودم ولی خب نسل جدید بازیکنا فکر نمیکنم در حد گرد پامونم بازیاشون برسه
eryha ;)[/div][/quote]
بله شما درست میفرمایید حتی گرد پا :?::|[/div][/quote]
آخه من خودم جزوه بازیکنایی بودم که جلوی پیر غلامای عصر پادشاهان تازه وارد بودم
ولی بدلیل سطح بالای بازی تو اون موقع و وجود بازیکنانی که من حداقل بهشون میگم نخبه و از همه مهمتر اینکه سطح فوق العاده بالای سرورهای ترااوین که اونموقع برپا بود(چون خودم از ترااوین همر تبری نقل مکان کردم به این بازی) خود به خود دلیلی شد که هم بازی خودم قوی شکل بگیره و هم بازیکنای دیگه هم به همین صورت
چون وقتی که رقابت بالا باشه خود به خود بقیه هم اگه بخوان بیان توی کورس رقابت باید سطح بازیشون رو بیارن بالا
ولی آمار هایی که الان هست معلومه که سطح سرور فوق العاده پایینه و خب ازین سطح سرور هم نباید خیلی انتظار داشت که بازیکنای بزرگی پرورش داده باشه
البته استثنا آتی هم همیشه هستند که بر خلاف جریان روخونه شنا میکنن ;)