[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]طرف یه سرور سابقه داره بعد مگه مث سرور بیست اسم تکرار بشه[/div][/quote]
همه مث شما سوسول نیستن فقط یه اکانت داشته باشن :icon_10:[/div][/quote]
اره والله ما جونمرادنه بازی میکنیم مث بعضیا نیستیم که سی تا اک دارن[/div][/quote]
انقد ... هستی که نفهمیدی منظور امیر چی بود ....[/div][/quote]
منظورش همین بود تو چقدر..... هستی که منظورش رو اشتباه گرفتی:mrgreen:[/div][/quote]
نوید ک منظورشو درست فهمیده ..جوابش ربط داشت
طرف یه سرور سابقه داره بعد مگه مث سرور بیست اسم تکرار بشه
همه مث شما سوسول نیستن فقط یه اکانت داشته باشن
اره والله ما جونمرادنه بازی میکنیم مث بعضیا نیستیم که سی تا اک دارن
انقد ... هستی که نفهمیدی منظور امیر چی بود ....
منظورش همین بود تو چقدر..... هستی که منظورش رو اشتباه گرفتی
نوید ک منظورشو درست فهمیده ..جوابش ربط داشت
نه منظورش بود این داداشمون سوسول هستش کل نمیندازه که اکش مسدود بشه که با یه اک دیگه مجبور شه بیاد ...
برداشت من این بود ...
وگرنه مولتی بازی که ربطی به سوسول بودن نداره ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]طرف یه سرور سابقه داره بعد مگه مث سرور بیست اسم تکرار بشه[/div][/quote]
همه مث شما سوسول نیستن فقط یه اکانت داشته باشن :icon_10:[/div][/quote]
اره والله ما جونمرادنه بازی میکنیم مث بعضیا نیستیم که سی تا اک دارن[/div][/quote]
انقد ... هستی که نفهمیدی منظور امیر چی بود ....[/div][/quote]
منظورش همین بود تو چقدر..... هستی که منظورش رو اشتباه گرفتی:mrgreen:[/div][/quote]
نوید ک منظورشو درست فهمیده ..جوابش ربط داشت[/div][/quote]
نه منظورش بود این داداشمون سوسول هستش کل نمیندازه که اکش مسدود بشه که با یه اک دیگه مجبور شه بیاد ...
برداشت من این بود ...
وگرنه مولتی بازی که ربطی به سوسول بودن نداره ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.