حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین
منم
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین :|[/div][/quote]
منم :icon_7:
حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین :|[/div][/quote]
:lol:
ولی فک کنم انقدر که تو این تایپیکو دیدی شده باشی ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
ولی فک کنم انقدر که تو این تایپیکو دیدی شده باشی ...
منم
خوبه خودت اوردیشا
ولی من تا مهدی رو نیارم تو بازی ول کن نیستم
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین :|[/div][/quote]
منم :icon_7:[/div][/quote]
خوبه خودت اوردیشا :lol:
ولی من تا مهدی رو نیارم تو بازی ول کن نیستم :twisted:
چ زود ی ساعت شد
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
چ زود ی ساعت شد:|:icon_2:
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟ :D
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟
الکی زحمت نکش مهدی نمیاد اینجورجاها
من نصف عمرمو صرف اینکاراکردن ولی نمیشه
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین :|[/div][/quote]
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟ :D[/div][/quote]
من نصف عمرمو صرف اینکاراکردن ولی نمیشه:|
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟
من نصف عمرمو صرف اینکاراکردن ولی نمیشه
تو مهدی هستی؟
######
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حالمونو دیگه بهم زدید با این جرئت حقیقت هر وقت اومدم انجمن تاپیکش بالاس اسهال نشدین انقدر بازی کردین :|[/div][/quote]
مهدی میای یدور بازی؟؟؟؟ :D[/div][/quote]
من نصف عمرمو صرف اینکاراکردن ولی نمیشه:|[/div][/quote]
تو مهدی هستی؟ :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.