[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]بچه یه بازی انلاین دسته جمعی کشف کنید بیان بگین :|[/div][/quote]
من یه بازی توپ همین الان کشف کردم
نمیدم بوسوزید :P[/div][/quote]
چه قددددر جذااااب :|
عصر پادشاهان
تازه کشف کردم خعلی باحاله کاملا هم رایگان
######
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]بچه یه بازی انلاین دسته جمعی کشف کنید بیان بگین :|[/div][/quote]
عصر پادشاهان
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]بچه یه بازی انلاین دسته جمعی کشف کنید بیان بگین :|[/div][/quote]
من یه بازی توپ همین الان کشف کردم
نمیدم بوسوزید :P[/div][/quote]
چه قددددر جذااااب :|[/div][/quote]
وقتی حوصلتون سر رفت التماس میکنید بهتون بگم :P
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا مهدی از اینجور بازیا خوشش نمیاد :geek:
بعدشم یک بچه 20 ساله برای چی باید از اینجور بازی کنه :icon_10:[/div][/quote]
22 :geek:
جواب نگین: خوشم نمیاد دیگه چرا نداره :|
اگه به سوال جواب دادنه هفته ای دو سه بار دارم به بیست سوالی های بچه ها جواب میدم تو خصوصی :D[/div][/quote]
عاخه کی میاد خصوصی تو:D[/div][/quote]
تو فقط نیا من قول میدم اصلا کلا خصوصیمو ببندم :|[/div][/quote]
کی من:|[/div][/quote]
نه عمم[/div][/quote]
من اصن تاحالا با تو حرف زدم:|[/div][/quote]
الان 1 ساعت داری چیکار میکنی ؟[/div][/quote]
خصوصی منظورمه:|[/div][/quote]
والا هنوز موفق نشدم خصوصیاشو چک کنم ...[/div][/quote]
ن باو الکی میگه ی بارم تاحالا نرفتم خصوصیش
فقط اون اومده:D[/div][/quote]
خعلی.. 8-)[/div][/quote]
بفرما خودشم میگه خیلی مزاحم شدم8-)[/div][/quote]
خجالت داره :|[/div][/quote]
ب مهدی بگو چرا ب من میگی:|[/div][/quote]
مهدی با من قهره :icon_10:[/div][/quote]
مهدی چرا باهاش قهری
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]اقای محمد رضا و سپهر کنسله بازی :| بفرمایین بیرون :icon_4:[/div][/quote]
چشم فرمانده ... :|[/div][/quote]
فراتر از فرماندست :icon_3:
عصر پادشاهان
آدرسش رو میشه بدی ببینم چجوریه ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]بچه یه بازی انلاین دسته جمعی کشف کنید بیان بگین :|[/div][/quote]
عصر پادشاهان
تازه کشف کردم خعلی باحاله کاملا هم رایگان [/div][/quote]
آدرسش رو میشه بدی ببینم چجوریه ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.