دوباره همه رو فرستادم تایید کرد از بازی خارج شدم دوباره وصل شدم درست شد.
ممنون از همه دوستان با حال انجمن مرسی
[b]دوستان درست شد با هزار بد بختی درست شد.
دوباره همه رو فرستادم تایید کرد از بازی خارج شدم دوباره وصل شدم درست شد.
ممنون از همه دوستان با حال انجمن مرسی[/b]
سلام دوستان.
من اکانت مرکزی خودمو فعال کردم و همه موارد تکمیل و تایید شدن اما در بازی میزنه تایید نشده و پاداش منو نمیده!!!
از دوستان کسی میدونه علت چیه؟؟؟؟
داداش مال منم اینجوری بود ولی بعد چند روز خودش درست شد.نگران نباش
[quote][div][b]stiesto[/b][/div][div][b]سلام دوستان.
من اکانت مرکزی خودمو فعال کردم و همه موارد تکمیل و تایید شدن اما در بازی میزنه تایید نشده و پاداش منو نمیده!!!
از دوستان کسی میدونه علت چیه؟؟؟؟[/b][/div][/quote]
داداش مال منم اینجوری بود ولی بعد چند روز خودش درست شد.نگران نباش:):):)
به پشتیبانی تیک بزن
تو می خوای بفروشی بخری پاداش بگیری خودتم میفهمی می خوای چی کار کنی
عجب داستانی داریم
من مثل همه شما شروع کردم به بازی و از راهنما دارم استفاده می کنم بعد هر مرحله که انجام میدم پاداش میده دیگه درسته اما واسه من پیغام میده
((برای دریافت پاداش ابتدا باید احراز مالکیت پست الکترونیکی یا شماره همراه ثبت شده در بازی تایید شده باشد. ))
وگرنه من کار خاصی انجام نمیدم.
پشتیبانی رو هم پیغام گذاشتم خبری نشده!!!!!!!!!!!
خب تایید کن بعد یه چند بار بیا بیرون و برو تو درست میشه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]stiesto[/b][/div][div][quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div]به پشتیبانی تیک بزن
تو می خوای بفروشی بخری پاداش بگیری خودتم میفهمی می خوای چی کار کنی [/div][/quote]
عجب داستانی داریم
من مثل همه شما شروع کردم به بازی و از راهنما دارم استفاده می کنم بعد هر مرحله که انجام میدم پاداش میده دیگه درسته اما واسه من پیغام میده
((برای دریافت پاداش ابتدا باید احراز مالکیت پست الکترونیکی یا شماره همراه ثبت شده در بازی تایید شده باشد. ))
وگرنه من کار خاصی انجام نمیدم.
پشتیبانی رو هم پیغام گذاشتم خبری نشده!!!!!!!!!!![/div][/quote]
خب تایید کن بعد یه چند بار بیا بیرون و برو تو درست میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.