سید محمد مهدی حسینیسالار امیرh127سالار امیرافتخار میکنم که یک گیل مرد هستم
گیلان بهشت ایران ...
رودسر شهر مذهبی سیاسی استان ماست که بهترین ساحل رو داره
احیانا اصطلاحش کو ؟؟
اگه بخوام بتایپمشون شاید یه روز کامل طول بکشه
یک روز شامل 24 ساعت است که اگر تو بخوای12 ساعت بخوابی و 6 ساعت به بقیه ی کار هایت برسی میمونه 6 ساعت که تایپ کنی ....
حتی تایپ کردن اصطلاحات یک کشور هم اینقدر طول نمیکشه ... 6 ساعت که شامل 360 دقیقه است اگر توی هر دقیقه یک اصطلاح تایپ کنی میشه 360 اصطلاح اگه بگیم تو کند تایپ میکنی و توی هر دو دقیقه یک اصطلاح تایپ میکنی میشه 180 اصطلاح ...
امکان نداره یک استان بیش تر از 180 اصطلاح داشته باشه .... اگر این تعداد را باز هم نصف کنیم میشه 90 اصطلاح که باز هم امکان نداره یک استان بیش تر از 90 اصطلاح داشته باشه ...
اگر قبول نکنی و بگی بیش تره من میگم دیگه بیشتر از 100 تا امکان نداره ... اگه تو بگی امکان داره من میگم بیتر از 120 تا برای یک استان امکان نداره
اگه تو باز هم قبول نکنی من میگم بیشتر از 180 اصلا دیگه وجود نداره که تو بخوای تایپ کنی ....
این بحث مربوط به وجود داشتن یا وجود نداشتن تعداد زیادی اصطلاح بود ...
حالا اگر به بحث اون وقتی که تایپ کردنش میگیره بپردازیم باید بگم که اگه بگیم تو فقط 3 ساعت واسه تایپ کردن وقت داری که میشه 180 دقیقه و اگه بگیم تو برای تایپ کردن هر اصطلاح 2 دقیقه وقت میذاری میشه 90 اصطلاح ..... که تعداد زیادی هست ...
در کل از این مطالب به این نتیجه میرسیم که :
1 - اصلا این تعداد اصطلاح توی یک استان نمیتونه وجود داشته باشه ( تعدادی که برای تایپ کردنش یک روز کامل وقت گرفته بشه )
2 - اگه هم تعداد زیادی اصطلاح باشه مثلا 200 اصطلاح ( که امکان نداره ) ، این اصطلاحات امکان نداره که تایپ کردنشون یک روز طول بکشه ....
این حرفا رو زدم و دو دلیل آوردم که این حرفت کاملا اشتباهه .....
فقط به یک شیوه امکان داره که حرفت رو بشه قبول کرد ( دقت کن ، من نگفتم بشه حرفت رو درست در نظر گرفت ، من گفتم بشه قبولش کرد ) و اون شیوه فقط این شیوس که ما در نظر بگیریم که تو از یک اصطلاح استفاده کردی !!!!!!!!!
یعنی اون اصطلاحی که میگه انجام دادن فلان کار یک روز طول میکشه ... یا میگه مثلا من الان سه ساعته که اینجا وایسادم ....
و منظور اون اصطلاح فقط اینه که انجام دادن اون کار خیلی طول میکشه ....
و من میدونم که تو منظورت این بوده که خیلی طول میکشه تا بنویسمشون ....
پس میشه نتیجه گرفت من الکی دستم رو خسته کردم و تایپ کردم ....
مردم چه بیکارناااااا
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام