sam.irگفتم، فایده نداشت
خر شدم، یه اکانت تو این سرور داشت، نمیشد بهش بفروشم از طریق سیستم، از طرفی هم گفت حوصله اکانت مرکزی ساختن و اون کارارو ندارم، خودمون با هم معامله میکنیم
منم اعتماد کردمولی تعجبم از پشتیبانیه که هیچ کاری نمیکنه
حتی اکانتی که دزدیده و خودم گزارشش رو دادم که مولتی من بوده حالا هم اون دزدیده مولتی اونه ، اکانت رو حذف نمیکنن!!! میسوزم که یه اکانت با 21 شهر و 15000 نفر جمعیت ساختم یه نفر مفت دزدیدش، هیچکس هم هیچ کاری نکرد
دوست عزیز، من زیاد در جریان تیکت های شما با پشتیبانی بازی نیستم. اما به طور کل ما بر اساس اسناد و مدارک می تونیم بگیم این اکانت دزدی هست یا نه. صرفا اینکه شما می فرمایید دلیل نمی شه ما اکانت را از اون بازیکن بگیریم و به شما بدیم.
اما اگر شما دلایل و اسنادی دارید که منطقی باشد، حتما بخش پشتیبانی پیگیری می کنند. ما حتی اگر لازم باشد و اسناد شما کافی باشد، این موارد را با پلیس فتا ارسال می کنیم که اون طرف را یک گوشمالی هم بدهند.
اما در مورد مولتی بودن، ما با یک الگوریتم بررسی می کنیم. اگر آن فرد هیچ رابطه ای بین این دو اکانت ایجاد نکند، قاعدتا ما هم نمی تونیم تشخیص دهیم که این اکانت مولتی است. اما مطمئن باشید به محض اینکه رابطه ای بین دو اکانت مشخص شود، مسدود خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.