خوشبختم. من تو شکم مامانم بودم خفه شدم دیگه به دنیا نیومدم
مسدود شدی حالت جا اومد دیگه از این حرفا نمیزنی
یا نکنه مثل من دوست زیاد داری؟
چرا بالای 62 سال نداره؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div]خوشبختم. من تو شکم مامانم بودم خفه شدم دیگه به دنیا نیومدم[/div][/quote]
یا نکنه مثل من دوست زیاد داری؟[/div][/quote]
چرا بالای 62 سال نداره؟
چرا بالای 62 سال نداره؟
مگه چند سالته؟
.....
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div]خوشبختم. من تو شکم مامانم بودم خفه شدم دیگه به دنیا نیومدم[/div][/quote]
چرا بالای 62 سال نداره؟
[/div][/quote]
مگه چند سالته؟
چرا بالای 62 سال نداره؟
مگه چند سالته؟
من 63 اردیبهشت میشم 64
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div]خوشبختم. من تو شکم مامانم بودم خفه شدم دیگه به دنیا نیومدم[/div][/quote]
چرا بالای 62 سال نداره؟
[/div][/quote]
مگه چند سالته؟[/div][/quote]
من 63 اردیبهشت میشم 64
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
سلام 62 سالته ؟ بچه هات و نوه هات هم بازی میکنن:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
[quote][div][b]m97r[/b][/div][div]سلام 62 سالته ؟ بچه هات و نوه هات هم بازی میکنن:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ساکت شدید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.