بااااو ایرانی و خارجی فرقی نداره که، اتفاقا خارجیا مظلوم ترن چون همیشه تو یک اقلیت خیلی کوچیکن بیشتر ملتم یجوری باهاشون رفتار میکنن انگار اجنبی ها حمله کردن به سرور باید فارمشون کنن
و اما برای من، همیشه سعی کردم کسی رو که داره هنوز بازی میکنه فارم نکنم و فقط از شهرایی که دیگران فارم کردن غارت میزنم و از متروکه ها. اگرم کسی پیام بده معمولا غارت نمیکنم یه کم منبعم براش میفرستم که دوباره جون بگیره. چون به نظر اینجا فقط یک بازیه و بازی ارزش نداره آدم خودشو خراب کنه و بقیه رو مجبور به خواهش و التماس.
و از همه ملعون ترم اینایی ن که همسایتن چون قدرتت ازشون بیشتره از روی ترس میان باهات طرح دوستی میریزن بعد تو موقعی که فکرشم نمیتونی بکنی از پشت بهت خنجر میزنن یا جاسوسی تو میکنن یا واست تله میزارن. اینا جالبه هیچ وقتم هیچ چیزی نمیشن ولی بازم ازین رفتار پست خودشون درست ورنمیدارن
بااااو ایرانی و خارجی فرقی نداره که، اتفاقا خارجیا مظلوم ترن چون همیشه تو یک اقلیت خیلی کوچیکن بیشتر ملتم یجوری باهاشون رفتار میکنن انگار اجنبی ها حمله کردن به سرور باید فارمشون کنن :icon_4:
و اما برای من، همیشه سعی کردم کسی رو که داره هنوز بازی میکنه فارم نکنم و فقط از شهرایی که دیگران فارم کردن غارت میزنم و از متروکه ها. اگرم کسی پیام بده معمولا غارت نمیکنم یه کم منبعم براش میفرستم که دوباره جون بگیره. چون به نظر اینجا فقط یک بازیه و بازی ارزش نداره آدم خودشو خراب کنه و بقیه رو مجبور به خواهش و التماس.
و از همه ملعون ترم اینایی ن که همسایتن چون قدرتت ازشون بیشتره از روی ترس میان باهات طرح دوستی میریزن بعد تو موقعی که فکرشم نمیتونی بکنی از پشت بهت خنجر میزنن یا جاسوسی تو میکنن یا واست تله میزارن. اینا جالبه هیچ وقتم هیچ چیزی نمیشن ولی بازم ازین رفتار پست خودشون درست ورنمیدارن :icon_12: :icon_4: