متاسفانه مدیران محترم انجمن با اواتار قبلی مشکل داشتند و ضمنا کسی که به دانشمندان کشورخود و سایر کشورها لقب غربی و شرقی اختصاص دهد به نوعی گرفتار بیماری روانی خویشتن گریزی شده است لذا خواهشمند است از بکارگیری چنین القابی جدا خودداری فرمایید
من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم...
شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟
چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار...
ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد...
شما که هنوز جوجه هم نیستی
مگه روزه نیستی که داری چایی میخوری
پوریام
[quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]محمدرضا ک.یانی[/div][/quote] چرا عکستو عوض کردی غرب زده[/div][/quote]
متاسفانه مدیران محترم انجمن با اواتار قبلی مشکل داشتند و ضمنا کسی که به دانشمندان کشورخود و سایر کشورها لقب غربی و شرقی اختصاص دهد به نوعی گرفتار بیماری روانی خویشتن گریزی شده است لذا خواهشمند است از بکارگیری چنین القابی جدا خودداری فرمایید[/div][/quote]
من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم... :icon_10:
شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟ :shock:
چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار... :icon_10:
ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد...:ugeek:
شما که هنوز جوجه هم نیستی :icon_10:[/div][/quote]
مگه روزه نیستی که داری چایی میخوری;)
متاسفانه مدیران محترم انجمن با اواتار قبلی مشکل داشتند و ضمنا کسی که به دانشمندان کشورخود و سایر کشورها لقب غربی و شرقی اختصاص دهد به نوعی گرفتار بیماری روانی خویشتن گریزی شده است لذا خواهشمند است از بکارگیری چنین القابی جدا خودداری فرمایید
من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم... شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟ چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار... ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد... شما که هنوز جوجه هم نیستی
متاسفانه شما از بیماری خویشتن گریزی رنج می برید و در سخن جایگاهی با اینجانب ندارید
امضات خیلی باحاله اد لیستم اضافه کن به امضات
######
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]محمدرضا ک.یانی[/div][/quote] چرا عکستو عوض کردی غرب زده[/div][/quote] متاسفانه مدیران محترم انجمن با اواتار قبلی مشکل داشتند و ضمنا کسی که به دانشمندان کشورخود و سایر کشورها لقب غربی و شرقی اختصاص دهد به نوعی گرفتار بیماری روانی خویشتن گریزی شده است لذا خواهشمند است از بکارگیری چنین القابی جدا خودداری فرمایید[/div][/quote] من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم... :icon_10: شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟ :shock: چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار... :icon_10: ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد...:ugeek: شما که هنوز جوجه هم نیستی :icon_10:[/div][/quote]
متاسفانه شما از بیماری خویشتن گریزی رنج می برید و در سخن جایگاهی با اینجانب ندارید[/div][/quote]
امضات خیلی باحاله اد لیستم اضافه کن به امضات :mrgreen:
من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم... شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟ چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار... ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد... شما که هنوز جوجه هم نیستی
متاسفانه شما از بیماری خویشتن گریزی رنج می برید و در سخن جایگاهی با اینجانب ندارید
امضات خیلی باحاله اد لیستم اضافه کن به امضات
داستان چیه؟
من از خوبی هام دم زدم
وگرنه منم ب کم کسای کم بدی نکردم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]یاثارالله[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]محمدرضا ک.یانی[/div][/quote] چرا عکستو عوض کردی غرب زده[/div][/quote] متاسفانه مدیران محترم انجمن با اواتار قبلی مشکل داشتند و ضمنا کسی که به دانشمندان کشورخود و سایر کشورها لقب غربی و شرقی اختصاص دهد به نوعی گرفتار بیماری روانی خویشتن گریزی شده است لذا خواهشمند است از بکارگیری چنین القابی جدا خودداری فرمایید[/div][/quote] من خودم یه زمان جوجه رو رنگ میکردم جای زرافه میفروختم... :icon_10: شما اگه دانشمند بودی وقتتو از سر راه آوردی که پاشی بیای انجمن؟ :shock: چاخان نکن مث بچه آدم بشین سر جات اسپمتو بده زیادی هم شاخ بازی در نیار... :icon_10: ممد سارگن با اون کله گندگیش با من در افتاد ور افتاد...:ugeek: شما که هنوز جوجه هم نیستی :icon_10:[/div][/quote]
متاسفانه شما از بیماری خویشتن گریزی رنج می برید و در سخن جایگاهی با اینجانب ندارید[/div][/quote]
امضات خیلی باحاله اد لیستم اضافه کن به امضات :mrgreen:[/div][/quote]
داستان چیه؟
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div]به نام خدا
درود
دوست دارید تو دنیای مجازی چه لقبی داشته باشید?
:icon_10:[/div][/quote]
دوس دارم همینی ک تو دنیای واقعیم رو صدا کنن. یعنی "شوالیه رویاها" :D 8-)
والا بغران :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.