دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر
سلام گومر
منظور شما مفهوم نیست . گومر چیست؟
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote] سلام گومر[/div][/quote]
دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر
سلام گومر
نه بابا این گومر نیست یکی دیگست
تابلوئه خودشه
اینم یکی از مولتیاشه
CJ
[quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote]
سلام گومر[/div][/quote]
نه بابا این گومر نیست یکی دیگست[/div][/quote]
تابلوئه خودشه:icon_2:
اینم یکی از مولتیاشه:lol:
سلام گومر
گومر یک نوع فست فوود است
CJ
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote] سلام گومر[/div][/quote]
منظور شما مفهوم نیست . گومر چیست؟[/div][/quote]
گومر یک نوع فست فوود است:icon_10:
سلام گومر
گومر یک نوع فست فوود است
از کدام کشور؟ چنین فست فودی موجود نیست
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote] سلام گومر[/div][/quote] منظور شما مفهوم نیست . گومر چیست؟[/div][/quote] گومر یک نوع فست فوود است:icon_10:[/div][/quote]
سلام گومر
نه بابا این گومر نیست یکی دیگست
تابلوئه خودشه
اینم یکی از مولتیاشه
نه بابا من باش داشتم دعوا می کردم اما اصلا عصبای نشد
بعدشم گومر حوصله داشت این همه ادبی بنویسه
پوریام
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote]
سلام گومر[/div][/quote]
نه بابا این گومر نیست یکی دیگست[/div][/quote]
تابلوئه خودشه:icon_2:
اینم یکی از مولتیاشه:lol:[/div][/quote]
نه بابا من باش داشتم دعوا می کردم اما اصلا عصبای نشد
بعدشم گومر حوصله داشت این همه ادبی بنویسه;)
قصد من توهین نبود برادر فقط واژه رایج این جور مواقع استفاده کردم... بهرحال اگر به کسی برخورد عذر میخوام
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote]
قصد من توهین نبود برادر فقط واژه رایج این جور مواقع استفاده کردم... بهرحال اگر به کسی برخورد عذر میخوام :icon_0:
سلام گومر
گومر یک نوع فست فوود است
شوخی کردم فکر کردم تو یکی از ادمای.... قدیمیه انجنمی
CJ
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]voiceoffox[/b][/div][div]شاید سر راه نیرو هات کمین گذاشتن شهیدشون کردن... :roll:[/div][/quote] دوست عزیز و عضو گرامی مقام شهادت و ایثارگری جایگاه بسیار والایی در اعتقادات ما مسلمانان و به ویزه شیعیان دارد لذا خواهشمند است از هرگونه مزاح و لودگی نسبت به این ارزشها جدا خودداری فرمایید باتشکر[/div][/quote] سلام گومر[/div][/quote] منظور شما مفهوم نیست . گومر چیست؟[/div][/quote] گومر یک نوع فست فوود است:icon_10:[/div][/quote]
از کدام کشور؟ چنین فست فودی موجود نیست[/div][/quote]
شوخی کردم فکر کردم تو یکی از ادمای.... قدیمیه انجنمی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.