اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد
من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست
میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟
هرطور مایل هستید
هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن
من از خوبی هام دم زدم
وگرنه منم ب کم کسای کم بدی نکردم
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
هرطور مایل هستید [/div][/quote]
هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
شغلم تایپ کردن نیست اگه بود حتما انجامش میدادم
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote] هرطور مایل هستید [/div][/quote] هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote]
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
من از خوبی هام دم زدم
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:
[quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote]
من تونستم قبلا
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
THE BLACK LIST :
[quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote] هرطور مایل هستید [/div][/quote] هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote]
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
شغل منم حسابداریه ن تایپر
من از خوبی هام دم زدم
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote] هرطور مایل هستید [/div][/quote] هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote]
شغلم تایپ کردن نیست اگه بود حتما انجامش میدادم [/div][/quote]
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
مجبور هم نیستم وگرنه انجام میدادم
THE BLACK LIST :
[quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote] هرطور مایل هستید [/div][/quote] هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote] شغلم تایپ کردن نیست اگه بود حتما انجامش میدادم [/div][/quote] شغل منم حسابداریه ن تایپر[/div][/quote]
محمدم دیگه
متاسفانه بجا نمی اورم
هرطور مایل هستید
حرف زدن خیلی اسونه
این مطلب در 1394/04/08 20:00:19 نوشته شده است و در 1394/04/08 20:00:33 ویرایش شده است .
من از خوبی هام دم زدم
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]amir2218[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]خوب نمی شناسین منو مگه[/div][/quote] شما؟[/div][/quote] ممنون خوبم[/div][/quote] اقای محترم گفتید منو نمیشناسید من درمورد هویتتون پرسیدم مگه شما چه کسی هستید؟[/div][/quote] محمدم دیگه[/div][/quote] متاسفانه بجا نمی اورم[/div][/quote] راستی این اسمی که گذاشتی تنهایی فکر کردی نوشتی کیبوردت خراب نشد :D[/div][/quote] من هرروز 1200صفحه تایپ میکنم کیبوردم هنوز سالم هست[/div][/quote] میشه یه دست به افتخار کیبوردتون بزنم؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote] هرطور مایل هستید [/div][/quote] هر وقت تونستی ی پایان نامه 5500 صفحه ای رو تو دو روز تایپ کنی اون موقعه حرف بزن:icon_2:[/div][/quote] شغلم تایپ کردن نیست اگه بود حتما انجامش میدادم [/div][/quote] شغل منم حسابداریه ن تایپر[/div][/quote]
مجبور هم نیستم وگرنه انجام میدادم[/div][/quote]
حرف زدن خیلی اسونه :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.