5 کلید طلا
6 نقره
2 صندوقچه
سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست
دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان
همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام
سابقه :1 سرور
نه این یه اک دیگشه
این راس میگه
وای مولـتـی بازه پس
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]5 کلید طلا
6 نقره
2 صندوقچه
سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست
دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان
همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام[/div][/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol:
سابقه :1 سرور :arrow: :arrow:[/div][/quote]
نه این یه اک دیگشه
این راس میگه[/div][/quote]
وای مولـتـی بازه پس :|
5 کلید طلا 6 نقره 2 صندوقچه سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام
نه این یه اک دیگشه این راس میگه
وای مولـتـی بازه پس
متاسفانه اکانت انجمنم مسدود شد وگرنه در بازی فقط یک اکانت دارم
یک رفیق هم داشتم بنام اردشیر که ایشان هم مثل خودم سالم بازی میکرد اما متاسفانه خبری ندارم
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]5 کلید طلا 6 نقره 2 صندوقچه سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام[/div][/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: سابقه :1 سرور :arrow: :arrow:[/div][/quote] نه این یه اک دیگشه این راس میگه[/div][/quote] وای مولـتـی بازه پس :|[/div][/quote]
یک رفیق هم داشتم بنام اردشیر که ایشان هم مثل خودم سالم بازی میکرد اما متاسفانه خبری ندارم
چرت پردنگید کلا 7 یا 8 تا کتیب اومده و آرشیو شده تو انجمن 20 نفرن نفری 2 تا کتیبه ببرن که می شه 40 تا کتیبه..
تازه کسانی که 1 سرور سابقه دارند جالبه 2 کتیبه گرفتن ...
جمع کنین بساط رو
من 3 تا طلایی
1 نقره ای
یه بارم 500 سکه گرفتم همین ...
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
چرت پردنگید کلا 7 یا 8 تا کتیب اومده و آرشیو شده تو انجمن 20 نفرن نفری 2 تا کتیبه ببرن که می شه 40 تا کتیبه.. :icon_4:
تازه کسانی که 1 سرور سابقه دارند جالبه 2 کتیبه گرفتن ...
جمع کنین بساط رو
من 3 تا طلایی
1 نقره ای
یه بارم 500 سکه گرفتم همین ... :icon_8:
چرت پردنگید کلا 7 یا 8 تا کتیب اومده و آرشیو شده تو انجمن 20 نفرن نفری 2 تا کتیبه ببرن که می شه 40 تا کتیبه.. تازه کسانی که 1 سرور سابقه دارند جالبه 2 کتیبه گرفتن ... جمع کنین بساط رو من 3 تا طلایی 1 نقره ای یه بارم 500 سکه گرفتم همین ...
تا الان حدود 40 سرور برقرار شده
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]چرت پردنگید کلا 7 یا 8 تا کتیب اومده و آرشیو شده تو انجمن 20 نفرن نفری 2 تا کتیبه ببرن که می شه 40 تا کتیبه.. :icon_4: تازه کسانی که 1 سرور سابقه دارند جالبه 2 کتیبه گرفتن ... جمع کنین بساط رو من 3 تا طلایی 1 نقره ای یه بارم 500 سکه گرفتم همین ... :icon_8:[/div][/quote]
تا الان حدود 40 سرور برقرار شده
5 کلید طلا 6 نقره 2 صندوقچه سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام
نه این یه اک دیگشه این راس میگه
وای مولـتـی بازه پس
اسم اکاتونو محبت میکنید بگیدو کدوم سرورا بودید
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]5 کلید طلا 6 نقره 2 صندوقچه سکه زیاد بوده حسابش دستم نیست دوتا سرور هم کتیبه تسخیر کردم اما نتوانستم حفظ کنم دادم به دوستان همه ی سرورها هم تاپ غارت بوده ام[/div][/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: سابقه :1 سرور :arrow: :arrow:[/div][/quote] نه این یه اک دیگشه این راس میگه[/div][/quote] وای مولـتـی بازه پس :|[/div][/quote]
یک رفیق هم داشتم بنام اردشیر که ایشان هم مثل خودم سالم بازی میکرد اما متاسفانه خبری ندارم [/div][/quote]
اسم اکاتونو محبت میکنید بگیدو کدوم سرورا بودید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.