امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره
مدیریت شما خوب نیست . اقای ارش ولیبا شما فاسد بازی میکنید . شما که نصف اعضای اتحادت داخل سرور 6 نبرد جهانی مولتیهای خودت هستند ادعای مدیریت نکن . پسر 7ساله ی من هم با 24 مولتی میتواند تاپ هر 4جدول باشد . شما خدای ادعا هستید با مولتیها وگرنه بدون انها هیچ و تمام . وقتی با رستاخیز اعلام جنگ کردی همان موقع چهارتا اکانت اول اتحادت را خریدی و با انها به رستاخیز حمله کردی و برای اعضای بیچاره اتحادت فرستادی که انها را هم تشویق به زدن رستاخیز کنی اما وقتی فارم رستاخیز شدند از اتحاد بیرون کردی و جوابشان را هم ندادی.جالب اینجاست که در تعدادی از حملات جاخالی میدادی اقای جادوگر.از ترس اینکه نیروهای (خودمو خودت) شهرت را پرپر نکنن از زمین و زمان مولتی میخریدی . اینها حرفهای کسیه که یه زمانی مدیر اتحادت بود اما وقتی دید که چقدر فاسد و نامردی بازی میکنی ترکت کرد . فکر نکن (بردیا دولادولا) این رازها را به من گفته من خودم تک تک مولتیهای تو را شناسایی کردم اقای ادعای مدیریت
داداش مولتی بازی هم مهارت میخواد و خودشم یه جور هنره
گرچه هنر خوبی نیست و شاید یه جورایی نامردی هم باشه
ولی در هر صورت هنره ...
این مطلب در 1394/04/06 18:53:11 نوشته شده است و در 1394/04/06 18:54:13 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]مدیریت شما خوب نیست . اقای ارش ولیبا شما فاسد بازی میکنید . شما که نصف اعضای اتحادت داخل سرور 6 نبرد جهانی مولتیهای خودت هستند ادعای مدیریت نکن . پسر 7ساله ی من هم با 24 مولتی میتواند تاپ هر 4جدول باشد . شما خدای ادعا هستید با مولتیها وگرنه بدون انها هیچ و تمام . وقتی با رستاخیز اعلام جنگ کردی همان موقع چهارتا اکانت اول اتحادت را خریدی و با انها به رستاخیز حمله کردی و برای اعضای بیچاره اتحادت فرستادی که انها را هم تشویق به زدن رستاخیز کنی اما وقتی فارم رستاخیز شدند از اتحاد بیرون کردی و جوابشان را هم ندادی.جالب اینجاست که در تعدادی از حملات جاخالی میدادی اقای جادوگر.از ترس اینکه نیروهای (خودمو خودت) شهرت را پرپر نکنن از زمین و زمان مولتی میخریدی . اینها حرفهای کسیه که یه زمانی مدیر اتحادت بود اما وقتی دید که چقدر فاسد و نامردی بازی میکنی ترکت کرد . فکر نکن (بردیا دولادولا) این رازها را به من گفته من خودم تک تک مولتیهای تو را شناسایی کردم اقای ادعای مدیریت [/div][/quote]
داداش مولتی بازی هم مهارت میخواد و خودشم یه جور هنره
گرچه هنر خوبی نیست و شاید یه جورایی نامردی هم باشه
ولی در هر صورت هنره ...