سلام قشنگ ترین اهنگ ک گوش کردید چی بوده؟
- من از خوبی هام دم زدم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
سلام ............. 1394/04/03 19:38:17
سلام قشنگ ترین اهنگ ک گوش کردید چی بوده؟
|
|
1394/04/03 19:42:02
آدما - خلصه
Like Everyday There IS Nothing To Say
|
|
1394/04/03 20:08:30
ما رپ گوش می دیم... یاس
yas سرباز وطن ZEDbaziآلبوم زاخار نامه آرمین 2afm طبق معمول قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon |
|
1394/04/03 20:45:50
هفته ای یک گیگابایت آهنگ جدید گوش میدیم
تنوعمون بالاست 5-6زبان مختلف گوش میدیم تعداد خواننده هایی که کاراشونو گوش میدم خیلی زیادن پس نمیشه گفت این از اون بهتر چون هر کدوم سبک خاصی داره که واقعا نمیشه با هم مقایسشون کرد آدم همیشه نباید یه فاز واسه خودش بگیره در روز واسه هیجانات مختلف آهنگ های مختلفی گوش میدیم خواستیم آروم بشیم میریم سراغ آهنگ های آرامش بخش یه احساس سرزندگی میخوای برو تو فاز آهنگهای فوق العاده خاص با لحن های تاثیر گذار fяїέηđs
|
|
1394/04/03 20:49:38
دو تا خواننده رو همه اهنگاشونو دوست دارم
یکی قمیشی یکی peter heppner Arash_s
good bye anjooman |
|
1394/04/03 20:54:05
اکثر آهنگ های یاس با آهنگ بخشش حمید صفت
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/04/03 20:54:41
مگه شووما چن نفرید؟؟؟ با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/04/03 21:05:03
ما سه نفریم خودم و خودم و خودم شما فرض کنید مرد هزار چهره تو هر اجتماعی راحت حاضر میشیم بدون اینکه نشون بدیم از از اون اجتماع نیستیم در واقع توی مراحل زندگی با افراد مختلفی در ارتباط هستیم که هر کدوم از این بخش ها در واقع بخشی از شخصیتمون هستن و میسازن شما که میبینید من اینجا حضور دارم دلیل نمیشه من توی مکان های مختلف نباشم در واقع دوستان و اشخاصی هم که اینجا باهاشون شناختم در حد همین قسمتی از ارتباط مجازی من هست که هر کدوم حال و هوای خاص خودش رو واسم داره این زندگی منه که به تمام مراحلش آشنا هستم شاید اگه شخصی بخواد وارد شخصیت من بشه یه آدم با کارهای کاملا پیچیده پیدا میکنه که واسه اون شخص ممکنه سردرگمی بیاره و فکر کنه طرف آدمی کاملا پیچیده هست و در حالی که این پیچیدگی واسه من ارزش داره و در واقع جزیی از زندگی و شخصیت شماست آره شما خب بعضی از شما واقعا مطالب رو خوب سبک سنگین کنن و از نگاه یه شخص دیگه به زندگیشون نظر کنن ببینن شخصیتشون چجوریه؟ fяїέηđs
|
|
1394/04/03 21:10:09
احیانا کم حرف نیستید؟؟؟!!! یکی خولاصه کنه با کسی که خره بحث نکن
|
1394/04/03 21:15:55
به روانشناسی هم علاقه دارم تا حدودی اطلاعات در اختیار هست رشته های دیگه هم بگید اطلاعات کافی داریم علی کلا از هر موضوعی که من بشناسم اطلاعت خوبی دارم در واقع اگه بخوام دانشمو در نظر بگیرم شاید چیزی ندونم اینه احساس واقعیه منه اما در مقایسه با افراد دیگر جامعه شاید خیلی هم سرتر باشم در کل طالب علمیم تا وقتی هم که زنده باشیم در حال آموزش از معلم بزرگ روزگار هستیم fяїέηđs
|
منوی کاربری
|
||