من این سوال برایم پیش آمده که آیا فقط سکه وضعیت یک بازیکن را مشخص میکند یعنی فقط کسی به قدرت میرسد که سکه داشته باشد من آنچنان سکه ای ندارم که بخواهم به سکه ام امیدوار باشم لطفا جواب دهید؟؟؟؟؟؟ممنون
من این سوال برایم پیش آمده که [u]آیا فقط سکه وضعیت یک بازیکن را مشخص میکند[/u] یعنی فقط کسی به قدرت میرسد که سکه داشته باشد من آنچنان سکه ای ندارم که بخواهم به سکه ام امیدوار باشم لطفا جواب دهید؟؟؟؟؟؟ممنون :?: :?: :?:
بدون سکه نهایت کاری که میشه کرد اینه که گلیم خودتو فقط از آب بکشی بیرون... صد البت مهارتم مهمه اما مهارت و جسارت بدون سکه راه به جایی نمیره! سکه نداشته باشی منبع نداری منبع نداشته باشی سرباز نداری سرباز نداشته باشی دستت بسته س...
آره خوب واقعا سکه تعیین کننده س! :ugeek:
بدون سکه نهایت کاری که میشه کرد اینه که گلیم خودتو فقط از آب بکشی بیرون... صد البت مهارتم مهمه اما مهارت و جسارت بدون سکه راه به جایی نمیره! سکه نداشته باشی منبع نداری منبع نداشته باشی سرباز نداری سرباز نداشته باشی دستت بسته س... :icon_7:
می شه بدون سکه هم......... من از اول سرور هیچ سکه ایی خرج نکردم صفحه 3 هستم....منابع ام هم اینقد خوبه که نیرو سازی رو شروع کردم....
خیلی مهارت می خواد
ولی با سکه راحت تر می شه کاررو انجام داد!
مهـــارت و غــارت و پـــول مهم ترین چیز های بازیه
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
می شه بدون سکه هم......... من از اول سرور هیچ سکه ایی خرج نکردم صفحه 3 هستم....منابع ام هم اینقد خوبه که نیرو سازی رو شروع کردم....
خیلی مهارت می خواد
ولی با سکه راحت تر می شه کاررو انجام داد!
مهـــارت و غــارت و پـــول مهم ترین چیز های بازیه
من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود
In the name of god
من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون [b][i][u]سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم[/u][/i][/b] و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود
من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود
ما رو کسی بزنه ول نمی کنه که
icon
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون [b][i][u]سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم[/u][/i][/b] و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود[/div][/quote]
:icon_4:
باید آدمایی خوبی مثل همینی که من دیدم گیرت بیاد ، واقعا فرشته بودش
In the name of god
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون [b][i][u]سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم[/u][/i][/b] و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود[/div][/quote]
ما رو کسی بزنه ول نمی کنه که [/div][/quote]
باید آدمایی خوبی مثل همینی که من دیدم گیرت بیاد ، واقعا فرشته بودش :icon_12:
باید آدمایی خوبی مثل همینی که من دیدم گیرت بیاد ، واقعا فرشته بودش
ما که از این فارمر ها نداشتیم قدیم که بگن اگه بازی می کنی بگو نزنمت!!!
از وقتی حرفه ای شدم دلم برا فارم ها می سوخت و ولشون می کردم!!!!
الان متروکه اومده بیشتر اونا رو می زنم ....حال شهر سازی هم نداریم شهر تسخیر می کنیم!!! در کل بازی راحت تر شده
الان متروکه ها دف نمی چینن و پیام نمی دن استراحت نمی رن و از همه بد تر حذف نمی کنن !!! بازم حذف کنن خوبه تبدیل به متروکه
می شن
icon
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من اولین سروری که رفتم بازی کردم ، باهاش هیچ آشنایی نداشتم و همینطور نمی دونستم سکه به چه دردی می خوره واس همین ، بدون [b][i][u]سکه و بی تجربگی و بی مهارتی دلم رو به دریا زدم[/u][/i][/b] و خودم رو تو 20 الی 30 روز به جمعیت 500 رسوندم و 2000 تا هم نیرو داشتم یادش بخیر ولی بخاطر اینکه جاسوسام کم بود یکی بهم حمله کرد که 4 برابر جمعیت من و 10 برابر نیروهام بود ، و من کلا نابود شدم ولی هیچ وقت با دژ و منجنیق بهم حمله نکرد ، خیلی بچه با معرفتی بود ، بعدشم بعد از چند روز ازم معذرت خواست و گفت می خواد برای همیشه از بازی بره ، منم بعد از 5 روز دوباره بجای خودم برگشتم ، و بعد از اینکه فهمیدم سکه چه مزایایی داره 40 تا خریدم و بعدش خودم رو تو 10 روز به جمعیت 2000 و 32000 نیرو رسوندم وای بهترین سرورم بود[/div][/quote]
ما رو کسی بزنه ول نمی کنه که [/div][/quote]
باید آدمایی خوبی مثل همینی که من دیدم گیرت بیاد ، واقعا فرشته بودش :icon_12:[/div][/quote]
ما که از این فارمر ها نداشتیم قدیم که بگن اگه بازی می کنی بگو نزنمت!!!
از وقتی حرفه ای شدم دلم برا فارم ها می سوخت و ولشون می کردم!!!!
الان متروکه اومده بیشتر اونا رو می زنم ....حال شهر سازی هم نداریم شهر تسخیر می کنیم!!! در کل بازی راحت تر شده
الان متروکه ها دف نمی چینن و پیام نمی دن استراحت نمی رن و از همه بد تر حذف نمی کنن !!! بازم حذف کنن خوبه تبدیل به متروکه
می شن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.