سرور 11 اکسپرس توی شهریور ماه
سرور 12 کلاسیک توی مهر ماه
شما اینارو از کجا میدونی
مهدی کاندیدای مدیریت انجمن هستش
رای بیارم نفری 5 تا سکه رایگان به حساب همه واریز میکنم
دوروغ گفتم من به یکی دیگه رای میدم
پوریام
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سرور 11 اکسپرس توی شهریور ماه
سرور 12 کلاسیک توی مهر ماه
:geek:[/div][/quote]
شما اینارو از کجا میدونی:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
مهدی کاندیدای مدیریت انجمن هستش [/div][/quote]
رای بیارم نفری 5 تا سکه رایگان به حساب همه واریز میکنم [/div][/quote]
:|
دوروغ گفتم من به یکی دیگه رای میدم
× n
اکسپرس قبلی برام مشکل پیش اومد نتونستم بازی کنم به امید اکسپرس تابستون اومدم اما آقایون اومدن کلاسیک زدن
کلاسیک برا پیرزن پیرمردا خوبه که حوصلشون زیاده ... کی حوصله داره 200 روز الاف یه سرور بشه
کسی اطلاع داره که اکسپرس داریم برا تابستون یا نه؟!
نه
فقط سوپر اکسپرس خوبه
منم هم نظر علی آقام
این مطلب در 1394/04/13 23:18:51 نوشته شده است و در 1394/04/14 09:47:46 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]:icon_6: × n
اکسپرس قبلی برام مشکل پیش اومد نتونستم بازی کنم به امید اکسپرس تابستون اومدم اما آقایون اومدن کلاسیک زدن:evil:
کلاسیک برا پیرزن پیرمردا خوبه که حوصلشون زیاده ... کی حوصله داره 200 روز الاف یه سرور بشه:icon_6:
کسی اطلاع داره که اکسپرس داریم برا تابستون یا نه؟![/div][/quote]
نه
فقط سوپر اکسپرس خوبه:mrgreen:
منم هم نظر علی آقام :mrgreen:
× n
اکسپرس قبلی برام مشکل پیش اومد نتونستم بازی کنم به امید اکسپرس تابستون اومدم اما آقایون اومدن کلاسیک زدن
کلاسیک برا پیرزن پیرمردا خوبه که حوصلشون زیاده ... کی حوصله داره 200 روز الاف یه سرور بشه
کسی اطلاع داره که اکسپرس داریم برا تابستون یا نه؟!
نه
فقط سوپر اکسپرس خوبه
منم هم نظر علی آقام
اره منم سوپر اکسپرس میخوام
این مطلب در 1394/04/13 23:40:08 نوشته شده است و در 1394/04/14 09:47:21 ویرایش شده است .
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]:icon_6: × n
اکسپرس قبلی برام مشکل پیش اومد نتونستم بازی کنم به امید اکسپرس تابستون اومدم اما آقایون اومدن کلاسیک زدن:evil:
کلاسیک برا پیرزن پیرمردا خوبه که حوصلشون زیاده ... کی حوصله داره 200 روز الاف یه سرور بشه:icon_6:
کسی اطلاع داره که اکسپرس داریم برا تابستون یا نه؟![/div][/quote]
نه
فقط سوپر اکسپرس خوبه:mrgreen:
منم هم نظر علی آقام :mrgreen:[/div][/quote]
:lol: اره منم سوپر اکسپرس میخوام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.