حرصم در میاد وقتی می بینم یه خارجی اوله سروره ..هاییییییییی ایرونی ها یکم مایه بزارید....
مایه = در فرهنگ لغت دهخدا به منی شیتیل نام برده شده
عزیز پرو پلیر های ایرانی یا کلا بازیو گذاشتن کنار یا سالی یه دفعه میان یه سوپر یا اکسپرس بازی میکنن اصن از همون قدیم هم کلاسیک سطحش معمولا پایین تر بود چه برسه الان که هیچکس نیست
بعدشم این بنده خـدا هم داره بازی میکنه دیگه حالا چه فرقی میکنه کسی که اوله چه ملیتی داشته باشه خودشم متوجه شده میگه چرا فرق میذارید...خو الان اون اگه ایرانی بود چه فرقی به حال شما داشت
######
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]حرصم در میاد وقتی می بینم یه خارجی اوله سروره ..هاییییییییی ایرونی ها یکم [b]مایه [/b]بزارید....
مایه = در فرهنگ لغت دهخدا به منی شیتیل نام برده شده[/div][/quote]
عزیز پرو پلیر های ایرانی یا کلا بازیو گذاشتن کنار یا سالی یه دفعه میان یه سوپر یا اکسپرس بازی میکنن اصن از همون قدیم هم کلاسیک سطحش معمولا پایین تر بود چه برسه الان که هیچکس نیست
بعدشم این بنده خـدا هم داره بازی میکنه دیگه حالا چه فرقی میکنه کسی که اوله چه ملیتی داشته باشه خودشم متوجه شده میگه چرا فرق میذارید...خو الان اون اگه ایرانی بود چه فرقی به حال شما داشت :geek:
حرصم در میاد وقتی می بینم یه خارجی اوله سروره ..هاییییییییی ایرونی ها یکم مایه بزارید....
مایه = در فرهنگ لغت دهخدا به منی شیتیل نام برده شده
بعدشم این بنده خـدا هم داره بازی میکنه دیگه حالا چه فرقی میکنه کسی که اوله چه ملیتی داشته باشه خودشم متوجه شده میگه چرا فرق میذارید...خو الان اون اگه ایرانی بود چه فرقی به حال شما داشت
موافقم... لایک لایک
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]حرصم در میاد وقتی می بینم یه خارجی اوله سروره ..هاییییییییی ایرونی ها یکم [b]مایه [/b]بزارید....
مایه = در فرهنگ لغت دهخدا به منی شیتیل نام برده شده[/div][/quote]
بعدشم این بنده خـدا هم داره بازی میکنه دیگه حالا چه فرقی میکنه کسی که اوله چه ملیتی داشته باشه خودشم متوجه شده میگه چرا فرق میذارید...خو الان اون اگه ایرانی بود چه فرقی به حال شما داشت :geek:[/div][/quote]
موافقم... لایک لایک :icon_10:
من خودم میکشم دادا...
از هر آبی ماهی میگرن ما شاالله وضع پولی ملت نکه خیلی عالیه برا همین یکی باید بیاد گلد ساپورد تو شه!!
بد گفتی تو بهم بر خورد
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]من خودم میکشم دادا...
از هر آبی ماهی میگرن ما شاالله وضع پولی ملت نکه خیلی عالیه برا همین یکی باید بیاد گلد ساپورد تو شه!!:icon_7:[/div][/quote]
بد گفتی تو بهم بر خورد
ســــــــــاکت کسی تا وقتی مدیر نیست رو حرف من نه نمیاره
{قفل این پست}
بیا تو بازی باهم حرف میزنیم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]ســــــــــاکت کسی تا وقتی مدیر نیست رو حرف من نه نمیاره
{قفل این پست}[/div][/quote]
بیا تو بازی باهم حرف میزنیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.