دوستان فکر کنم بیشترین تولید مجموع سرور 8 3900 تا باشه...شما بیشتر از این رو دیدید؟
هه چه سرور مزخرفیه پس
آراسپ هستم از بخش جنایت
غرب زده داشتیم این عرب زده ها از کجا پیداشون شد
What u gonna do when i come for u
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div]دوستان فکر کنم بیشترین تولید مجموع سرور 8 3900 تا باشه...شما بیشتر از این رو دیدید؟[/div][/quote]
هه چه سرور مزخرفیه پس :icon_7:
نه ... عزیز خیلی بیشتره ... این منابعی که میگی برا جمعیت حدود 60 ه اگه اشتباه نکنم
اگه جمعیت 60 فقط منبع ارتقا داده باشه
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نه ... عزیز خیلی بیشتره ... این منابعی که میگی برا جمعیت حدود 60 ه اگه اشتباه نکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه ... عزیز خیلی بیشتره ... این منابعی که میگی برا جمعیت حدود 60 ه اگه اشتباه نکنم
میشه یه مدرک بذاری که واقعا اینقدر تولیدته؟؟
اسمت چیه تو سرور 8؟
[quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نه ... عزیز خیلی بیشتره ... این منابعی که میگی برا جمعیت حدود 60 ه اگه اشتباه نکنم :icon_10:[/div][/quote]
اگه جمعیت 60 فقط منبع ارتقا داده باشه [/div][/quote]
اسمت چیه تو سرور 8؟
اسمت چیه تو سرور 8؟
عزیز ... حرف بچه های اینجا خودش مدرکه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div][quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نه ... عزیز خیلی بیشتره ... این منابعی که میگی برا جمعیت حدود 60 ه اگه اشتباه نکنم :icon_10:[/div][/quote]
اگه جمعیت 60 فقط منبع ارتقا داده باشه [/div][/quote]
اسمت چیه تو سرور 8؟[/div][/quote]
عزیز ... حرف بچه های اینجا خودش مدرکه :icon_10:
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]مجموع 7000 :icon_7:[/div][/quote]
مگه میشه چنین چیزی؟؟چطوری آخه؟[/div][/quote]
هیس میخوام این رضا رو اذیت کنم صداشو در نیار :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.