سوال سختی پرسیدی باس روش فک کنم ... فقط موندم الان فکر کنم یا بعدا ؟؟؟
بعداً
نظر شما ثبت شد ... برا پیگیری شما میتونید شماره رهیابی رو به صندوق پستیم به آدرس همین بغل ارسال نمایید تا در اصرع وقت
نتیجه ش رو به اطلاعتون برسونم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div]http://up.pat-o-mat.com/up5/140751151320052.jpg
:lol::lol::lol::lol:
کدوم قویتره؟؟
زبون زن یا عضلات مرد؟ :lol:[/div][/quote]
سوال سختی پرسیدی باس روش فک کنم ... فقط موندم الان فکر کنم یا بعدا ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
بعداً[/div][/quote]
نظر شما ثبت شد ... برا پیگیری شما میتونید شماره رهیابی رو به صندوق پستیم به آدرس همین بغل ارسال نمایید تا در اصرع وقت
نتیجه ش رو به اطلاعتون برسونم :icon_1:
بعداً
شماره رهیابیم کو؟؟؟؟؟؟
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div]http://up.pat-o-mat.com/up5/140751151320052.jpg
کدوم قویتره؟؟
سوال سختی پرسیدی باس روش فک کنم ... فقط موندم الان فکر کنم یا بعدا ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
بعداً[/div][/quote]
نتیجه ش رو به اطلاعتون برسونم :icon_1:[/div][/quote]
شماره رهیابیم کو؟؟؟؟؟؟
بعداً
شماره رهیابیم کو؟؟؟؟؟؟
متاسفانه س ی س ت م مشکل داشت ... هنوز صادر نشده ... صادر شد بهت میگم
( س ی س ت م هم سانسور شد ؟؟؟ )
این مطلب در 1394/03/30 23:24:48 نوشته شده است و در 1394/03/30 23:25:50 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div]http://up.pat-o-mat.com/up5/140751151320052.jpg
کدوم قویتره؟؟
بعداً[/div][/quote]
نتیجه ش رو به اطلاعتون برسونم :icon_1:[/div][/quote]
شماره رهیابیم کو؟؟؟؟؟؟ [/div][/quote]
متاسفانه س ی س ت م مشکل داشت ... هنوز صادر نشده ... صادر شد بهت میگم :icon_10:
( س ی س ت م هم سانسور شد ؟؟؟ :o :shock: )
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.