علیک السلام ... شرینی تولدت رو ندادی .. لااقل شاید حلوات رو بهمون دادی
ن ما رسم نداریم
خرما چی اونم نمیدین ؟؟؟
اونو ک من نباید بدم
نه پس خودت میخواستی بدی ... شما تو مراسم وفات میت خودش پذیرایی میکنه ؟؟؟
منظورم اینه ک ب من نگو
پس به کی بگم ... داری میمیری باس برنامه ریزی داشته باشی ... بگو یکی به اسم امیر حسین میاد ازش پذیرایی کنن
باش
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]من دارم میمیرم:icon_2:[/div][/quote]
علیک السلام ... شرینی تولدت رو ندادی .. لااقل شاید حلوات رو بهمون دادی :icon_10:[/div][/quote]
ن ما رسم نداریم:icon_2:[/div][/quote]
خرما چی اونم نمیدین ؟؟؟ :|[/div][/quote]
اونو ک من نباید بدم
:icon_2:[/div][/quote]
نه پس خودت میخواستی بدی ... شما تو مراسم وفات میت خودش پذیرایی میکنه ؟؟؟ :|[/div][/quote]
منظورم اینه ک ب من نگو:icon_2:[/div][/quote]
پس به کی بگم ... داری میمیری باس برنامه ریزی داشته باشی ... بگو یکی به اسم امیر حسین میاد ازش پذیرایی کنن :icon_1: [/div][/quote]
باش
[quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]حزب_الله[/b][/div][div]یا حسین :ugeek:[/div][/quote]
یا فاطمه:ugeek:[/div][/quote]
یا علی برادر یا علی :ugeek:
این مطلب در 1394/03/30 19:03:15 نوشته شده است و در 1394/03/30 19:03:24 ویرایش شده است .
آراسپ هستم از بخش جنایت
غرب زده داشتیم این عرب زده ها از کجا پیداشون شد
What u gonna do when i come for u
[quote][div][b]حزب_الله[/b][/div][div][quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]حزب_الله[/b][/div][div]یا حسین :ugeek:[/div][/quote]
یا فاطمه:ugeek:[/div][/quote]
یا علی برادر یا علی :ugeek:[/div][/quote]
یا زینب خواهـر یا زینب:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.