سلام من در کشور کویت زندگی میکنم اما مال ایران هستم
احسنت به تو ای ماله ایران
احسنت به تو
احسنت به ما
احسنت به شما که هر دوتون ماله ایرانید
و طیب الله احسنتم
آراسپ هستم از بخش جنایت
غرب زده داشتیم این عرب زده ها از کجا پیداشون شد
What u gonna do when i come for u
[quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]سلام من در کشور کویت زندگی میکنم اما مال ایران هستم[/div][/quote]
احسنت به تو ای ماله ایران :ugeek:[/div][/quote]
احسنت به تو[/div][/quote]
احسنت به ما:icon_10:[/div][/quote]
احسنت به شما که هر دوتون ماله ایرانید :icon_10:[/div][/quote]
و طیب الله احسنتم :icon_10:
حتی منم تو رو نمیشناسم با این آواتار ....( آواتارت باحاله ..... ولی نا آشناست .... )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]منو فک کنم قبلا میشناختی . mighty , ali l00l00[/div][/quote]
حتی منم تو رو نمیشناسم با این آواتار ....( آواتارت باحاله ..... ولی نا آشناست .... )
مگه با اواتار میشناسن ؟! اواتار عوض میشه .. اسم و باید یادت باشه
inera@att.net
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]منو فک کنم قبلا میشناختی . mighty , ali l00l00[/div][/quote]
حتی منم تو رو نمیشناسم با این آواتار ....( آواتارت باحاله ..... ولی نا آشناست .... )[/div][/quote]
مگه با اواتار میشناسن ؟! اواتار عوض میشه .. اسم و باید یادت باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.