دوستان این قابلیت خوبه که قبلنا اردوگاه رو الکی میزدی چیزیم گیرت نمیومد الکی نیروهاتم تلف میشد ولی حالا اگر گنجینه توش نباشه نیروهاتم تلف نمیشه
البته اگر من درست فهمیده باشم این موضوع رو
آره منتها مجبوری مث چی جاسوس بزنی
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]دوستان این قابلیت خوبه که قبلنا اردوگاه رو الکی میزدی چیزیم گیرت نمیومد الکی نیروهاتم تلف میشد ولی حالا اگر گنجینه توش نباشه نیروهاتم تلف نمیشه
البته اگر من درست فهمیده باشم این موضوع رو[/div][/quote]
آره منتها مجبوری مث چی جاسوس بزنی
ا حرفت تو سوال از نفر بعدی یه اسکرین شات گرفتم واسه مواقع ضروری
مرض
میخند ؟
منم کات صورتت رو سیو کردم واس مواقع ضروری
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]pishiye maloos[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]هنوزم بهم شک داری که هر دفعه وضعیتم رو چک میکنی ؟ :D[/div][/quote]
:lol:
ا حرفت تو سوال از نفر بعدی یه اسکرین شات گرفتم واسه مواقع ضروری :lol:[/div][/quote]
مرض
میخند ؟
منم کات صورتت رو سیو کردم واس مواقع ضروری :D
ا حرفت تو سوال از نفر بعدی یه اسکرین شات گرفتم واسه مواقع ضروری
مرض
میخند ؟
منم کات صورتت رو سیو کردم واس مواقع ضروری
خیلیم عالی
مناونو میزارم تو هم این رو بزار
من که تو اون چیز خاصی نگفتم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]pishiye maloos[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]pishiye maloos[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]هنوزم بهم شک داری که هر دفعه وضعیتم رو چک میکنی ؟ :D[/div][/quote]
:lol:
ا حرفت تو سوال از نفر بعدی یه اسکرین شات گرفتم واسه مواقع ضروری :lol:[/div][/quote]
مرض
میخند ؟
منم کات صورتت رو سیو کردم واس مواقع ضروری :D[/div][/quote]
:o
خیلیم عالی :mrgreen:
مناونو میزارم تو هم این رو بزار [/div][/quote]
من که تو اون چیز خاصی نگفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.