mamnon dost man
man hamatono mishnasam vali shoma mano nemishnasid mamola miam faghat neveshte bache ha ro mikhonam
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]بهتر از اپرا ندیدم و نخواهم دید[/div][/quote]
mamnon dost man
man hamatono mishnasam vali shoma mano nemishnasid mamola miam faghat neveshte bache ha ro mikhonam
mamnon dost man
فتیده ای ؟
inera@att.net
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]بهتر از اپرا ندیدم و نخواهم دید[/div][/quote]
mamnon dost man
man hamatono mishnasam vali shoma mano nemishnasid mamola miam faghat neveshte bache ha ro mikhonam[/div][/quote]
فتیده ای ؟
من IE , Chrome استفاده میکنم . واسه بعضی کارا کروم ، کارای وب گردی ساده با IE
سر نمیزنی علی؟
ـــ
به نظرم کروم از هر لحاظ بهتره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من IE , Chrome استفاده میکنم . واسه بعضی کارا کروم ، کارای وب گردی ساده با IE
:mrgreen:[/div][/quote]
سر نمیزنی علی؟
ـــ
من IE , Chrome استفاده میکنم . واسه بعضی کارا کروم ، کارای وب گردی ساده با IE
سر نمیزنی علی؟
ـــ
اره مخصوصا با Extension و app هاش
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من IE , Chrome استفاده میکنم . واسه بعضی کارا کروم ، کارای وب گردی ساده با IE
:mrgreen:[/div][/quote]
سر نمیزنی علی؟
ـــ
به نظرم کروم از هر لحاظ بهتره.[/div][/quote]
اره مخصوصا با Extension و app هاش
من یه بار تو عمرم از اپرا استفاده کردم دیگه دفه ی اول و آخرم بود... سرعتش افتضاحه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]اپرا :mrgreen:[/div][/quote]
من یه بار تو عمرم از اپرا استفاده کردم دیگه دفه ی اول و آخرم بود... سرعتش افتضاحه.
من ک باهاش کار میکنم سرعتش خوبه
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]اپرا :mrgreen:[/div][/quote]
من یه بار تو عمرم از اپرا استفاده کردم دیگه دفه ی اول و آخرم بود... سرعتش افتضاحه.[/div][/quote]
من ک باهاش کار میکنم سرعتش خوبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.