یه نرم افزار نصب کن مث Networx (؟) مصرف روزانه هفتگیت معلوم میشه! خودم نحسابیدم هنوز

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/03/29 21:50:28
یه نرم افزار نصب کن مث Networx (؟) مصرف روزانه هفتگیت معلوم میشه! خودم نحسابیدم هنوز
![]() |
|
1394/03/30 00:39:19
آیا منظورت networks بود؟ ![]() یا حسین الشهید
حزبـ اللهَ هُمُ المُفلِحونـ اکـ گومر دائمـ البن شد، الفاتحهـ معـ الصلواتـ ![]() |
|
1394/03/30 15:01:47
نع! اسم نرم افزارش تهش ایکس داره... ![]() |
|
1394/04/22 04:50:58
شاتل رو بذارید لب کوزه شیرش رو بخورید الان موثل dog پشیمونم که شاتل گرفتم
برای من سرعتش در ماه به 2کیلوبیت بر ثانیه هم نمیرسه البته شما اگه دارید نمیدونم ولی من خیلی سرعتش پایینه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/04/22 04:55:21
دوستان برای کم کردن مقدار حجم از فایر فاکس استفاده کنیدا و گزینه لود شدن ایمیج رو بردارید
البته دیگه هیچی نمی بینید جز نوشته تو بازی خوب خودش یک راه حله ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1394/04/23 00:28:31
درود
مصرف بازی خیلی بالاس ![]() نمونش من خودم موقع شروع سرور 9 900 مگ حجم بسته ایرانسل داشتم امروز ظهر تموم شد ![]() نه زیاد تو بازی آن شدم نه استفاده دیگه ای از نت داشتم شایدم ایرانسل خوب حجمو محو میکنه شـاخ بـودن تـو دنیـای مجـازی مثـه پـولـدار بـودن تـو GTA میـمونـه
![]() |
|
1394/04/23 00:39:32
من تا الان 2 گیگ تموم کردم ![]() اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1394/04/23 00:46:52
خدا قوت ![]() شـاخ بـودن تـو دنیـای مجـازی مثـه پـولـدار بـودن تـو GTA میـمونـه
![]() |
|
1394/04/23 16:21:59
دوستان اینا یک سری راهکاره برای کاهش حجم مصرفی
1-در حد امکان از کامپیوتر استفاده کنید 2- می خواهید یه چیز ارتقا بدید لازم نیست حتما برید تو خود خونه روی آن محل که می خواهید ارتقا بدید کلیک راست کنید ، یک کادر کوچیک باز میشه و هر چی بخواهید می تونید ارتقا بدید اما برای ساخت حتما باید برید توی شهرداری 3-صفحه رو رفرش نکنید و فقط روی اون عکس شهر توی تنظیمات شیشتایی سمت راست بالا کلیک کنید 4- برای کنترل مقدار حجم ورودی و خروجی از نرم افزار های مرتبط استفاده کنید مثل DUmeter 5-از مخابرات استفاده کنید که آپلودش رایگانه(شاتل آدم های به درد نخوری اند دانلود کنی زنگ می زنند شاخ بازی در میارن که باید دو تا بخوابونم تو دهنشون و از همه گرون تر میگیرن و فقط اسم در کردن) 6-اگه چند تا شهر دارید هر کودوم رو در یک تب (Tab(جدا باز کنید و داشته باشیدش که لازم نباشه هی این صفحه اون صفحه برید **برای این کار وقتی می خواهید روی اسم شهر کلیک کنید: 1- با یک دست دکمه ctrl و با موس روی آن کلیک کنید 2-صفحه ی جدید را با زدن دکمه ی وسطی موس بزنید(همون ماسماسکه که می چرخه و باهاش اسکرول می کنید) **اگر خوشتون اومد روی دکمهی تشکر کلیک کنید** |
|
1394/04/23 16:49:43
![]() دیگه تموم شد اینترنت نا محدود گرفتم وقتی آدم های کوچیک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم
هم اون هارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو... |
منوی کاربری
|
||