در کل میشه بگید به نظر شما 10.5 اینچی بهتره یا 8.4 اینچی؟
توی نظر سنجی نشون بدید و پست بذارید ...
اگه برای بازی میخوای مسلما 10 اینچی خیلی بهتره
زیادی بزرگ نیست ؟
منظورم اینه که باهاش راحتم ؟
منظورم اینه که میشه راحت دستم بگیرم و در کل خوش دسته ؟
میفهمی دیگه منظورم اینه که حتی اگه واسه بازی هم بخوام آیا اونقدر بزرگه که برام مشکل ایجاد کنه یا باهاش راحت نباشم و خوش دست نباشه ؟ منظورم اینه که آیا بزرگیش زیاد از حد نیست و آدم باهاش راحته ؟
آره راحته ولی خب بزار رو پات اینطوری خیلی بهتره
میدونم ... باهاش یکمی کار کردم ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]در کل میشه بگید به نظر شما 10.5 اینچی بهتره یا 8.4 اینچی؟
توی نظر سنجی نشون بدید و پست بذارید ...[/div][/quote]
اگه برای بازی میخوای مسلما 10 اینچی خیلی بهتره :!:[/div][/quote]
زیادی بزرگ نیست ؟
منظورم اینه که باهاش راحتم ؟
منظورم اینه که میشه راحت دستم بگیرم و در کل خوش دسته ؟
میفهمی دیگه منظورم اینه که حتی اگه واسه بازی هم بخوام آیا اونقدر بزرگه که برام مشکل ایجاد کنه یا باهاش راحت نباشم و خوش دست نباشه ؟
[b]منظورم اینه که آیا بزرگیش زیاد از حد نیست و آدم باهاش راحته ؟[/b][/div][/quote]
آره راحته ولی خب بزار رو پات اینطوری خیلی بهتره :ugeek:[/div][/quote]
میدونم ... باهاش یکمی کار کردم ...
محمد مهدی
چه قدر وسواس داری
خودت باید ببینی جایی که میخوای استفاده کنی راحتی یا نه
ولی به نظر من زیادی بزرگم باشه خوب نیست اخه هر کی میرسه چه بخواد چ نخواد میبینه داری چیکار میکنی من از این متنفرم!!
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
محمد مهدی :lol:
چه قدر وسواس داری
ولی به نظر من زیادی بزرگم باشه خوب نیست اخه هر کی میرسه چه بخواد چ نخواد میبینه داری چیکار میکنی من از این متنفرم!!
محمد مهدی
چه قدر وسواس داری
متنفر باش ...
@spamino_bot
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]محمد مهدی :lol:
چه قدر وسواس داری
ولی به نظر من زیادی بزرگم باشه خوب نیست اخه هر کی میرسه چه بخواد چ نخواد میبینه داری چیکار میکنی من از این متنفرم!![/div][/quote]
متنفر باش ...
محمد مهدی
چه قدر وسواس داری
متنفر باش ...
اووووم باشه ...
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]محمد مهدی :lol:
چه قدر وسواس داری
ولی به نظر من زیادی بزرگم باشه خوب نیست اخه هر کی میرسه چه بخواد چ نخواد میبینه داری چیکار میکنی من از این متنفرم!![/div][/quote]
متنفر باش ...[/div][/quote]
اووووم باشه ...
البته 8.4 اینچی هم یه سری خوبی ها و بدی ها داره و 10 . 5 اینچی هم همینطور ...
مثلا 10.5 اینچی بهتره روی پا باشه اما 8.4 چون یکم سبک تر و کوچک تره لازم نیست حتما روی پا باشه و در ضمن حمل و نقل 8.4 اینچی آسون تره ...
@spamino_bot
مثلا 10.5 اینچی بهتره روی پا باشه اما 8.4 چون یکم سبک تر و کوچک تره لازم نیست حتما روی پا باشه و در ضمن حمل و نقل 8.4 اینچی آسون تره ...
حالا میشه بگید برای بازی و اون کارایی که گفتم و حمل و نقل آسان و خوش دست بودن و دست و پا گیر نبودن و مخصوصا راحت بودن با اندازه ی آن ، کدام تبلت بهتر است؟
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]البته 8.4 اینچی هم یه سری خوبی ها و بدی ها داره و 10 . 5 اینچی هم همینطور ...
مثلا 10.5 اینچی بهتره روی پا باشه اما 8.4 چون یکم سبک تر و کوچک تره لازم نیست حتما روی پا باشه و در ضمن حمل و نقل 8.4 اینچی آسون تره ...[/div][/quote]
حالا میشه بگید برای بازی و اون کارایی که گفتم و حمل و نقل آسان و خوش دست بودن و دست و پا گیر نبودن و [b]مخصوصا راحت بودن با اندازه ی آن[/b] ، کدام تبلت بهتر است؟
حالا میشه بگید برای بازی و اون کارایی که گفتم و حمل و نقل آسان و خوش دست بودن و دست و پا گیر نبودن و مخصوصا راحت بودن با اندازه ی آن ، کدام تبلت بهتر است؟
برای من راحتی با اندازه ی تبلت خیلی مهمه ...
لطفا بگید به نظر خودتون با اندازه ی کدوم تبلت راحت ترید ؟
خواهش میکنم جواب اینو بدید ...
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]البته 8.4 اینچی هم یه سری خوبی ها و بدی ها داره و 10 . 5 اینچی هم همینطور ...
مثلا 10.5 اینچی بهتره روی پا باشه اما 8.4 چون یکم سبک تر و کوچک تره لازم نیست حتما روی پا باشه و در ضمن حمل و نقل 8.4 اینچی آسون تره ...[/div][/quote]
حالا میشه بگید برای بازی و اون کارایی که گفتم و حمل و نقل آسان و خوش دست بودن و دست و پا گیر نبودن و [b]مخصوصا راحت بودن با اندازه ی آن[/b] ، کدام تبلت بهتر است؟[/div][/quote]
[b]برای من راحتی با اندازه ی تبلت خیلی مهمه ...
خواهش میکنم جواب اینو بدید ...[/b]
برای من راحتی با اندازه ی تبلت خیلی مهمه ...
خواهش میکنم جواب اینو بدید ...
به نظرم 8.4 اینچی.
من یه 8 اینچی دارم واسه همه چی عالیه.
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]البته 8.4 اینچی هم یه سری خوبی ها و بدی ها داره و 10 . 5 اینچی هم همینطور ...
حالا میشه بگید برای بازی و اون کارایی که گفتم و حمل و نقل آسان و خوش دست بودن و دست و پا گیر نبودن و [b]مخصوصا راحت بودن با اندازه ی آن[/b] ، کدام تبلت بهتر است؟[/div][/quote]
[b]برای من راحتی با اندازه ی تبلت خیلی مهمه ...
خواهش میکنم جواب اینو بدید ...[/b][/div][/quote]
به نظرم 8.4 اینچی.
من یه 8 اینچی دارم واسه همه چی عالیه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.