بچه ها من دیگه ازدست این انجم چرت و پرت خلاص شدم و دیدم این انجمن بدترین انجمن دنیا هست
خداحافظ
راستی اسم من تو بازیarab123 هست کاری داشتین اونجا پیام بدین
ARAB123 کــــــبـــــیـــــر
سلام و شاید اخرین سلام
بچه ها من دیگه ازدست این انجم چرت و پرت خلاص شدم :evil:و دیدم این انجمن بدترین انجمن دنیا هست
خداحافظ :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
راستی اسم من تو بازیarab123 هست کاری داشتین اونجا پیام بدین:icon_1:
باو درگیری بود دیگه، همه انجمن بر علیه من، ولی بازم من پیروز شدم و انجمنو ترکوندم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div]ای بابا بگید دیگه[/div][/quote]
باو درگیری بود دیگه، همه انجمن بر علیه من، ولی بازم من پیروز شدم و انجمنو ترکوندم :icon_2:
باو درگیری بود دیگه، همه انجمن بر علیه من، ولی بازم من پیروز شدم و انجمنو ترکوندم
برنده شدی
حتما از نظر خودت نه؟
خوبه خودتم مسدود شدیا
من با این اک دیشب درگیر بودم، ولی این مسدود نشد،
اک گومر مسدود شدنش بخواطر توهین به مهدی بود اصلاً به این قضیه ها ربط نداشت
یا حسین الشهید
[quote][div][b]kinggg2222[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]ای بابا بگید دیگه[/div][/quote]
باو درگیری بود دیگه، همه انجمن بر علیه من، ولی بازم من پیروز شدم و انجمنو ترکوندم :icon_2:[/div][/quote]
برنده شدی :|
حتما از نظر خودت نه؟
خوبه خودتم مسدود شدیا[/div][/quote]
اک گومر مسدود شدنش بخواطر توهین به مهدی بود اصلاً به این قضیه ها ربط نداشت :icon_10:
حیف اینجا شکلک قلب نداریم!!
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]ای بابا بگید دیگه[/div][/quote]
باو درگیری بود دیگه، همه انجمن بر علیه من، ولی بازم من پیروز شدم و انجمنو ترکوندم :icon_2:[/div][/quote]
حیف اینجا شکلک قلب نداریم!! :cry:
برنده شدی
حتما از نظر خودت نه؟
خوبه خودتم مسدود شدیا
اک گومر مسدود شدنش بخواطر توهین به مهدی بود اصلاً به این قضیه ها ربط نداشت
شما کلا با همه درگیری
آرامشو انجمنو دزدیدی
زودباش پسش بده وگرنه یه تیر میزنم تو قلبت
سه شعبه میزنی یا دو شعبه؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]kinggg2222[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]kinggg2222[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]ای بابا بگید دیگه[/div][/quote]
برنده شدی :|
حتما از نظر خودت نه؟
خوبه خودتم مسدود شدیا[/div][/quote]
اک گومر مسدود شدنش بخواطر توهین به مهدی بود اصلاً به این قضیه ها ربط نداشت :icon_10:[/div][/quote]
شما کلا با همه درگیری :icon_7:
آرامشو انجمنو دزدیدی :icon_6:
زودباش پسش بده وگرنه یه تیر میزنم تو قلبت :icon_9: :icon_9:[/div][/quote]
سه شعبه میزنی یا دو شعبه؟ :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.