[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]برای اولین بار تو دوره تحصیلم یه درس افتادم.... :cry::|[/div][/quote]
چه درسی؟ :roll:[/div][/quote]
محاسبات عددی.... :cry:[/div][/quote]
هنرستانی؟ :roll:[/div][/quote]
دانش کاه....[/div][/quote]
رشته؟ :roll:[/div][/quote]
الکترونیک[/div][/quote]
الکترونیک آسونه که :icon_2:
من خودم دانشگاه افسری میرم :icon_12:
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]به سوال مدیرا تا کی هستن؟؟[/div][/quote]
حدودای ساعت 9 :icon_10:[/div][/quote]
راستی شما خوبی؟؟[/div][/quote]
من خوبم تو خوبی؟ :P
آسونه؟؟!!
برو یه سرچی بزن بین سخت ترین رشته های مهندسی سخت ترین الکترونیکه... شاخه مخابرات....
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]برای اولین بار تو دوره تحصیلم یه درس افتادم.... :cry::|[/div][/quote]
الکترونیک[/div][/quote]
من خودم دانشگاه افسری میرم :icon_12:[/div][/quote]
آسونه؟؟!! :geek:
برو یه سرچی بزن بین سخت ترین رشته های مهندسی سخت ترین الکترونیکه... شاخه مخابرات....
آسونه؟؟!!
اوکی من فکر کردم برق ساختمانی و اینجور چیزاس
موفق باشی
یا حسین الشهید
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]برای اولین بار تو دوره تحصیلم یه درس افتادم.... :cry::|[/div][/quote]
الکترونیک[/div][/quote]
برو یه سرچی بزن بین سخت ترین رشته های مهندسی سخت ترین الکترونیکه... شاخه مخابرات....[/div][/quote]
اوکی من فکر کردم برق ساختمانی و اینجور چیزاس :geek:
موفق باشی :ugeek:
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]به سوال مدیرا تا کی هستن؟؟[/div][/quote]
حدودای ساعت 9 :icon_10:[/div][/quote]
راستی شما خوبی؟؟[/div][/quote]
من خوبم تو خوبی؟ :P[/div][/quote]
نه
چه خبر؟؟[/div][/quote]
سلامتی مدیرا :icon_10:
آسونه؟؟!!
اوکی من فکر کردم برق ساختمانی و اینجور چیزاس
موفق باشی
ممنونم...
یه التماس نامه نوشتم واسه استاد ببینیم ج میده یا نه....
این مطلب در 1394/03/26 19:47:51 نوشته شده است و در 1394/03/26 19:48:44 ویرایش شده است .
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]برای اولین بار تو دوره تحصیلم یه درس افتادم.... :cry::|[/div][/quote]
الکترونیک[/div][/quote]
برو یه سرچی بزن بین سخت ترین رشته های مهندسی سخت ترین الکترونیکه... شاخه مخابرات....[/div][/quote]
اوکی من فکر کردم برق ساختمانی و اینجور چیزاس :geek:
موفق باشی :ugeek:[/div][/quote]
ممنونم...
یه التماس نامه نوشتم واسه استاد ببینیم ج میده یا نه....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.