gogor2soldierحیف که آواتارم حرکت نمیکنه...
حرکت میکرد شب و روز انجمن و فوش میداد...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier
Mammali Ostoore
سرور8: soldier
Mammali Ostoore
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/03/25 22:55:03
حرکت میکرد شب و روز انجمن و فوش میداد... یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore |
|
1394/03/25 22:58:58
کدوم انگشتش داره میاد بالا؟؟ CJ
|
|
1394/03/25 23:02:45
اقا کی w4 بازی می کنه؟
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟ الهی العف |
|
1394/03/25 23:51:09
امیر تویی نشناختم با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والاااااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش...آدم بآش بلدی؟ |
|
1394/03/26 10:49:58
من تا چند وقت پیش رتبه های زیر 5 استانی و زیر 100 کشوری زیاد میاوردم
ولی الان به خاطر اینکه خیلی تو این فضا ها میچرخم مخم فاسد شده هوش استعداد چیزی نیست که آدم بهش بنازه چون تو خودت اونو به دست نیاوردی ... خدا بهت داده اگه تونستی اون هوش استعدادت رو در راه کمک به جهان و کشور خودت استفاده کنی و به نتایج خوب برسی اونوقت تازه ارزش پیدا میکنه وگرنه اینکه تو رتبه 1 المپیاد جهانی بشی ولی برای جهانیان هیچ فایده ای نداشته باشی خیلی بدتر از اینه که تو یه عقب مونده باشی گفته بودم دیگه چیزی نمیگم ولی خب بعضیا دهنم رو وا کردن
این مطلب در 1394/03/26 10:49:58 نوشته شده است و در 1394/03/26 10:55:51 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را .... به فریادش برس ... |
|
1394/03/26 11:01:34
وقتشو واسه من تنها نذاشت اون دبیر دبیرستان تیزهوشان که گفتم ، معلم یه کلاس ریاضیم هست که میرم و من توی همون کلاس اون قانون رو اثبات کردم . از طرفی رئیس اون مجموعه ای که کلاس ریاضی من توشه ( سازمان نخبگان استان بوشهر ) همین آقای دکتر ریاضیه ... ایشون هر از گاهی میاد به کلاس های مجموعش سر میزنه .... اتفاقا اون روز هم درست قبل از اینکه من بخوام بیام اثبات کنم اون اومد توی کلاس ما نشست . پس فهمیدید که چطوری اونا وقتشون رو واسه من گذاشتن .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/03/26 11:02:39
این تایپیک هنوز بالاست
...
|
|
1394/03/26 11:09:23
حالا دلیلشو فهمیدید ؟ پس الکی نگید کی میاد واسه من وقت بذاره ... خخخخخ بطور اتفاقی واسه من وقت گذاشتن .... البته فط اون کسی که دکترای ریاضی داشت بطور اتفاقی واسه من وقت گذاشت .... و گرنه اون دبیر دبیرستان تیزهوشان که معلم منه .... وقتی اثباتم تموم شد کلی ازم تعریف و تمجید کردند .... فکر کنید دو نفر با این دو پست و مقام و مدرکی که بهتون گفتم از آدم تعریف کنند .... حالا میگیم اون دبیر دبیرستان تیزهوشان رو درنظر نگریم ..... فقط میمونه اون کسی که مدرک دکترای ریاضی داره .... فکر کنید یه کسی با یه همچین مدرکی از آدم تعریف کنه .... مدرک دکترای ریاضی .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/03/26 11:09:41
تو به هیچ جا نمیرسی با این اخلاقیاتت من کار ندارم باهوش هستی یا نه من به اخلاقت کار دارم تو در حال حاضر اخلاق یه فرد نخبه رو نداری کسی که مدام خودشو مطرح کنه به هیچ جا نمیرسه کسی به جایی میرسه که دیگران مطرحش کنن یا این که اصن مطرح نشه خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را .... به فریادش برس ... |
|
1394/03/26 11:13:27
منم مدام خودمو مطرح نمی کنم ... این سارگن کبیر با این gogor2 خون منو به جوش اوردن .... اون یکی که میگه مدرکت واسه قبولی توی تیزهوشان قلابیه ... اون یکی هم میگه .... هر چی ..... چی بگم ..... چطوری توصیف کنم ؟ ..... خودتون فکر کنید چی میگه .... فقط خیلی توهین آمیز میگه .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
منوی کاربری
|
||