تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!!
الان این قابلیت مال کدوم سرور بود؟
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!!
الان نبود ... قبلا سرور های قدیمی بوده ک من بازی میکردم
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
الان این قابلیت مال کدوم سرور بود؟[/div][/quote]
الان نبود ... قبلا سرور های قدیمی بوده ک من بازی میکردم
والا ما از 5 بودیم از این خبرا نبود شما عصرپادشاهان رو میگید دیگه نه؟
بله پس چطور یادتون نیست؟!!!
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
والا ما از 5 بودیم از این خبرا نبود شما عصرپادشاهان رو میگید دیگه نه؟ :icon_2:[/div][/quote]
من خیلی چیزا یادمه ولی اصلا چیزی به نام تسخیر وجود نداشت
######
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
والا ما از 5 بودیم از این خبرا نبود شما عصرپادشاهان رو میگید دیگه نه؟ :icon_2:[/div][/quote]
بله پس چطور یادتون نیست؟!!![/div][/quote]
من خیلی چیزا یادمه ولی اصلا چیزی به نام تسخیر وجود نداشت :geek:
من از 3 بازی میکنم ندیدم
الته لازم به ذکر است 4 سرور اولی که بازی کردم به یک چهارم آخر نرسیدم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
من از 3 بازی میکنم ندیدم
الته لازم به ذکر است 4 سرور اولی که بازی کردم به یک چهارم آخر نرسیدم :D
من خیلی چیزا یادمه ولی اصلا چیزی به نام تسخیر وجود نداشت
مطمئن باش بوده که من و (نوید46) یادمونه . شماهم ممکنه فراموش کرده باشید
داش یه محاصره گزاشته بودن ولی فعال نبود
به خاطر این مضوع هم بار ها با مدیران بحث کردیم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تقریبا یک چهارم آخر سرور میشد شهر بازیکنای دیگه را تسخیر کرد اما بعدش این قابلیت را حذف کردن و به جاش متروکه ها را آوردن!!![/div][/quote]
بله پس چطور یادتون نیست؟!!![/div][/quote]
من خیلی چیزا یادمه ولی اصلا چیزی به نام تسخیر وجود نداشت :geek:[/div][/quote]
مطمئن باش بوده که من و (نوید46) یادمونه . شماهم ممکنه فراموش کرده باشید[/div][/quote]
داش یه محاصره گزاشته بودن ولی فعال نبود
به خاطر این مضوع هم بار ها با مدیران بحث کردیم
مهدی مگه یادت نمیاد تسخیر بود دگ
الکی گفتم
باو تسحیر نبود که تو راهنمای بازی نوشته بود تسخیر آخرای بازی فعال میشه که هیچوقتم نشد
این مطلب در 1394/03/30 13:12:38 نوشته شده است و در 1394/03/30 13:13:39 ویرایش شده است .
مهدی مگه یادت نمیاد تسخیر بود دگ :icon_4: :icon_4: :icon_4:
الکی گفتم
باو تسحیر نبود که تو راهنمای بازی نوشته بود تسخیر آخرای بازی فعال میشه که هیچوقتم نشد :roll:
مهدی مگه یادت نمیاد تسخیر بود دگ
الکی گفتم
باو تسحیر نبود که تو راهنمای بازی نوشته بود تسخیر آخرای بازی فعال میشه که هیچوقتم نشد
هر دفعه هم سر این مضوع اعتراض میکردیم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]kingg2222[/b][/div][div]
مهدی مگه یادت نمیاد تسخیر بود دگ :icon_4: :icon_4: :icon_4:
الکی گفتم
باو تسحیر نبود که تو راهنمای بازی نوشته بود تسخیر آخرای بازی فعال میشه که هیچوقتم نشد :roll:[/div][/quote]
هر دفعه هم سر این مضوع اعتراض میکردیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.