مهدی حال میده ها 100 تا شهر میزنیم.... اسم اکانت رو میذاریم مسکن مهر....
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]مهدی پایه بودی بگید تیم جمع کنیم واسش....[/div][/quote]
8 بازی نمیکنم
منتظر اکسپرس هستم :|[/div][/quote]
مهدی حال میده ها 100 تا شهر میزنیم.... اسم اکانت رو میذاریم مسکن مهر.... :icon_4::icon_4::icon_4:
بابا تازه چند هفته پیش از شر کلاسیک سرور 4 راحت شدم بعدشم تابستون کی کلاسیک بازی میکنه آخه
همه میان یه اکسپرس یا سوپر بازی میکنن که تا شروع دوباره درس و دانشگاه سرور تموم بشه
######
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]مهدی پایه بودی بگید تیم جمع کنیم واسش....[/div][/quote]
8 بازی نمیکنم
مهدی حال میده ها 100 تا شهر میزنیم.... اسم اکانت رو میذاریم مسکن مهر.... :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
بابا تازه چند هفته پیش از شر کلاسیک سرور 4 راحت شدم بعدشم تابستون کی کلاسیک بازی میکنه آخه :geek:
همه میان یه اکسپرس یا سوپر بازی میکنن که تا شروع دوباره درس و دانشگاه سرور تموم بشه
بابا تازه چند هفته پیش از شر کلاسیک سرور 4 راحت شدم بعدشم تابستون کی کلاسیک بازی میکنه آخه
خو اینم فرصت خوبیه واس خفن شدن تو کلاسیک.... البت حرفت صحیحه بیشتر اونجوری فک میکنن...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]مهدی پایه بودی بگید تیم جمع کنیم واسش....[/div][/quote]
8 بازی نمیکنم
مهدی حال میده ها 100 تا شهر میزنیم.... اسم اکانت رو میذاریم مسکن مهر.... :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
بابا تازه چند هفته پیش از شر کلاسیک سرور 4 راحت شدم بعدشم تابستون کی کلاسیک بازی میکنه آخه :geek:
همه میان یه اکسپرس یا سوپر بازی میکنن که تا شروع دوباره درس و دانشگاه سرور تموم بشه[/div][/quote]
خو اینم فرصت خوبیه واس خفن شدن تو کلاسیک.... البت حرفت صحیحه بیشتر اونجوری فک میکنن...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.