برگشتت مبارک معین جان، ولی هنوز تابستون نشده ک !!!
ممنون
راستی منو تو و مهدی بودیم یه گروه خواستیم تشکیل بدیم ضد الکی لایک کردن؟یه اسم باحالم براش گذاشتم.یادته؟
اسمش رو یادم نیست ولی در کل یادمه که منحل شد
آره به پیشنهاد مهدی برای اینکه مدیران محترم بلای سرمون نیارن تایپیکو حذف کردم.دو یا سه نفرم یه گروه ساختن ضد ما کیا بودن؟
بیخیال تحدیدشون کردم ، تاپیک رو حذفیدن
تایپیک اون قضیه ی ضد شما رو من زدم ولی یادم نمیاد کسی تهدیدم کرده باشه
دیگه من حافظم رو ک از دست ندادم می دونم تو زدی ، من به رد کردن گزارش تهدیدت نکردم ؟؟
نه کسی منو تهدید نکرد فقط یه نفر گفت مدیر گیر میده منم عدم زدم
عجب آدمی هستی بابا تو ، باش اصلا تو خوبی
تو این یه روزه دیگه مخ نزدی??
نوچ مگه هر روز ، فرشته گیر میاد
از آدم می دزدن نامردا
بی حیا جای این حرفا تو مکان های عمومی مثل انجمنه
اینجا همه افرادی متشخصا
حالا چندتاشو دزدیدن??
چی گفتم مگه !!
من چمدونم مشهد به این بزرگیش معلوم که زیاد می دزدن
بگو چی نگفتی همه افراد که تو انجمنن بچه هایی پاکین با این حرفا منحرف میشن
حالا خودتم ازااو دزدایی????
آره خیلی
خودشون میان طرف من ، من چیکار کنم .
یه سوال
همشون از نظر حس بینایی سالمن???
منم همین سوال برام پیش اومده ، فکر نکنم باشن
In the name of god
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]برگشتت مبارک معین جان، ولی هنوز تابستون نشده ک !!!:mrgreen:[/div][/quote]ممنون
راستی منو تو و مهدی بودیم یه گروه خواستیم تشکیل بدیم ضد الکی لایک کردن؟یه اسم باحالم براش گذاشتم.یادته؟[/div][/quote]
اسمش رو یادم نیست ولی در کل یادمه که منحل شد :D[/div][/quote]
آره به پیشنهاد مهدی برای اینکه مدیران محترم بلای سرمون نیارن تایپیکو حذف کردم.دو یا سه نفرم یه گروه ساختن ضد ما کیا بودن؟[/div][/quote]
بیخیال تحدیدشون کردم ، تاپیک رو حذفیدن :icon_12:[/div][/quote]
تایپیک اون قضیه ی ضد شما رو من زدم ولی یادم نمیاد کسی تهدیدم کرده باشه[/div][/quote]
دیگه من حافظم رو ک از دست ندادم می دونم تو زدی ، من به رد کردن گزارش تهدیدت نکردم ؟؟ 8-)8-)[/div][/quote]
نه کسی منو تهدید نکرد فقط یه نفر گفت مدیر گیر میده منم عدم زدم[/div][/quote]
عجب آدمی هستی بابا تو ، باش اصلا تو خوبی :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
تو این یه روزه دیگه مخ نزدی??
:icon_4:[/div][/quote]
نوچ مگه هر روز ، فرشته گیر میاد :icon_4:
از آدم می دزدن نامردا :mrgreen:[/div][/quote]
بی حیا جای این حرفا تو مکان های عمومی مثل انجمنه
اینجا همه افرادی متشخصا:shock:
حالا چندتاشو دزدیدن??[/div][/quote]
چی گفتم مگه !!
من چمدونم مشهد به این بزرگیش معلوم که زیاد می دزدن :icon_14:[/div][/quote]
بگو چی نگفتی همه افراد که تو انجمنن بچه هایی پاکین با این حرفا منحرف میشن :shock:
حالا خودتم ازااو دزدایی????:lol:[/div][/quote]
آره خیلی :icon_4:
خودشون میان طرف من ، من چیکار کنم . :roll:[/div][/quote]
یه سوال
همشون از نظر حس بینایی سالمن???:icon_4:[/div][/quote]
منم همین سوال برام پیش اومده ، فکر نکنم باشن :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.