ترفند ها:
پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+و...پول+وپول+ .
ترفند دیگری وجود ندارد.
تجربه+تجربه+تجربه+پووووول+پوووووول+پوووووول+مووووولتی+مووووولتی به توان 4=کتیبه
خلاصش همون پوله دیگه.راستی این تجربه هم با پول بدست میاری. درضمن کتیبه هم با پول میشه خرید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ترفند ها:
پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+پول+و...پول+وپول+ .
ترفند دیگری وجود ندارد.[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|
تجربه+تجربه+تجربه+پووووول+پوووووول+پوووووول+مووووولتی+مووووولتی به توان 4=کتیبه :ugeek:[/div][/quote]
خلاصش همون پوله دیگه.راستی این تجربه هم با پول بدست میاری. درضمن کتیبه هم با پول میشه خرید.
ترفند ها:
ترفند دیگری وجود ندارد.
تجربه+تجربه+تجربه+پووووول+پوووووول+پوووووول+مووووولتی+مووووولتی به توان 4=کتیبه
دولوخخخ میگم؟!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ترفند ها:
:|:|:|:|:|:|:|:|
تجربه+تجربه+تجربه+پووووول+پوووووول+پوووووول+مووووولتی+مووووولتی به توان 4=کتیبه :ugeek:[/div][/quote]
خلاصش همون پوله دیگه.راستی این تجربه هم با پول بدست میاری. درضمن کتیبه هم با پول میشه خرید.[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
دولوخخخ میگم؟! :|
اگه اینطوره پس ما باید مقاله بنویسیم اونم در رابطه با اصولی بازی کردن
روش های خاص خودمونو داریم اگه بگیم خب اعتبار روشامون از دست میره
یکیش مخصوص غارته که تا حالا رو یه اک گنده پیاده اش کردم به عبارتی کمبود گندم رو واسه ١٢ میل نیرو(تعداد) تامین کرد حتی به رقم ١٤،٥ میل هم کشید
fяїέηđs
اگه اینطوره پس ما باید مقاله بنویسیم اونم در رابطه با اصولی بازی کردن
روش های خاص خودمونو داریم اگه بگیم خب اعتبار روشامون از دست میره
یکیش مخصوص غارته که تا حالا رو یه اک گنده پیاده اش کردم به عبارتی کمبود گندم رو واسه ١٢ میل نیرو(تعداد) تامین کرد حتی به رقم ١٤،٥ میل هم کشید:icon_2:
ترفند ها:
ترفند دیگری وجود ندارد.
امضات بیانگر همه چی هست
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ترفند ها:
امضات بیانگر همه چی هست:icon_10:
یکی از پیشنهاد هایی که من دارم اینه که شب سعی نکنید کسی رو فارم کنید.به جاش روز این کارو کنید.چون ممکنه "افزایش قدرت دیوار در شب" شهر مدافع فعال باشه.اینجوری بیشتر تلفات میدی.
اما اگه صبح یه موقعی بزنید که خواب باشه یا آنلاین نباشه بهتره براتون.
میخواهید بفهمید صبح آنلاین هست یا نه این کارو بکنید: 1)اول از همه برید به هم اتحادیش بگید که باهاش کار مهم دارید و میخواهید بدونید آنلاین هست یا نه اینجوری به احتمال زیاد بهتون میگه آنلین هست یا نه که اگه نبود میتونید راحت حمله کنید
2)میتونید به بهش پیام بدید مثلا فقط بگید سلام...تا 15 دقیقه صبر کنید اگه خوند یعنی آنلاینه ولی اگه نخوند یعنی آنلاین نیست
----------
منتظر بقیه آموزش ها باشید
بعد از کجا بفهمیم که هم اتخادیش انلاینه یا نه؟؟؟
به خود طرف پیام می دیم که ببینیم هم اتحادیش انلاینه یا نه
اینم اخه سوال داش؟
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi_5[/b][/div][div]یکی از پیشنهاد هایی که من دارم اینه که شب سعی نکنید کسی رو فارم کنید.به جاش روز این کارو کنید.چون ممکنه "افزایش قدرت دیوار در شب" شهر مدافع فعال باشه.اینجوری بیشتر تلفات میدی.
میخواهید بفهمید صبح آنلاین هست یا نه این کارو بکنید:
[b]1)اول از همه برید به هم اتحادیش بگید که باهاش کار مهم دارید و میخواهید بدونید آنلاین هست یا نه [/b]:) اینجوری به احتمال زیاد بهتون میگه آنلین هست یا نه که اگه نبود میتونید راحت حمله کنید
2)میتونید به بهش پیام بدید مثلا فقط بگید سلام...تا 15 دقیقه صبر کنید اگه خوند یعنی آنلاینه ولی اگه نخوند یعنی آنلاین نیست
----------
منتظر بقیه آموزش ها باشید ;)[/div][/quote]
بعد از کجا بفهمیم که هم اتخادیش انلاینه یا نه؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
اینم اخه سوال داش؟:icon_10:
یکی از پیشنهاد هایی که من دارم اینه که شب سعی نکنید کسی رو فارم کنید.به جاش روز این کارو کنید.چون ممکنه "افزایش قدرت دیوار در شب" شهر مدافع فعال باشه.اینجوری بیشتر تلفات میدی.
میخواهید بفهمید صبح آنلاین هست یا نه این کارو بکنید: 1)اول از همه برید به هم اتحادیش بگید که باهاش کار مهم دارید و میخواهید بدونید آنلاین هست یا نه اینجوری به احتمال زیاد بهتون میگه آنلین هست یا نه که اگه نبود میتونید راحت حمله کنید
----------
منتظر بقیه آموزش ها باشید
بعد از کجا بفهمیم که هم اتحادیش انلاینه یا نه؟؟؟
اینم اخه سوال داش؟
بعد از کجا بفهمیم خودش آنلاینه؟
از هم اتحادیش دیگه
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi_5[/b][/div][div]یکی از پیشنهاد هایی که من دارم اینه که شب سعی نکنید کسی رو فارم کنید.به جاش روز این کارو کنید.چون ممکنه "افزایش قدرت دیوار در شب" شهر مدافع فعال باشه.اینجوری بیشتر تلفات میدی.
میخواهید بفهمید صبح آنلاین هست یا نه این کارو بکنید:
[b]1)اول از همه برید به هم اتحادیش بگید که باهاش کار مهم دارید و میخواهید بدونید آنلاین هست یا نه [/b]:) اینجوری به احتمال زیاد بهتون میگه آنلین هست یا نه که اگه نبود میتونید راحت حمله کنید
----------
منتظر بقیه آموزش ها باشید ;)[/div][/quote]
بعد از کجا بفهمیم که هم اتحادیش انلاینه یا نه؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
اینم اخه سوال داش؟:icon_10:[/div][/quote]
بعد از کجا بفهمیم خودش آنلاینه؟ :icon_10:[/div][/quote]
از هم اتحادیش دیگه
من همیشه خودم یا ازطریق دوستام تو اتحاد طرف دید دارم صبر میکنم آنلاین بشه بعد میزنم بیشتر حال میده
صبح مبح هم حالیم نیست یه وقت باس بزنم که طرف باشه حداقل یه مقدار دف بچینه
######
من همیشه خودم یا ازطریق دوستام تو اتحاد طرف دید دارم صبر میکنم آنلاین بشه بعد میزنم بیشتر حال میده :P
صبح مبح هم حالیم نیست یه وقت باس بزنم که طرف باشه حداقل یه مقدار دف بچینه :geek:
من همیشه خودم یا ازطریق دوستام تو اتحاد طرف دید دارم صبر میکنم آنلاین بشه بعد میزنم بیشتر حال میده
صبح مبح هم حالیم نیست یه وقت باس بزنم که طرف باشه حداقل یه مقدار دف بچینه
جوانمردیت از زیر پتو زده بیرون....
شورت فردین تنته...
جوانمردی
طرف اگه آنلاین نباشه بهش استرسی وارد نمیشه حال نمیده
######
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من همیشه خودم یا ازطریق دوستام تو اتحاد طرف دید دارم صبر میکنم آنلاین بشه بعد میزنم بیشتر حال میده :P
صبح مبح هم حالیم نیست یه وقت باس بزنم که طرف باشه حداقل یه مقدار دف بچینه :geek:[/div][/quote]
جوانمردیت از زیر پتو زده بیرون....
شورت فردین تنته... :ugeek:[/div][/quote]
جوانمردی :icon_2:
طرف اگه آنلاین نباشه بهش استرسی وارد نمیشه حال نمیده :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.